Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
takva su pravila...

Nina je favorit, ali je li Ema Gagro nepravedno ispala iz showa?

Voice
Foto: Dario Njavro za HRT
1/19
12.04.2015.
u 12:16

Gledatelji su spasili Dinu Petrića pa je Jacques morao birati između svoje dvije princeze

Iako Nina Kraljić slovi za favoritkinju showa The Voice, što pokazuju i rezultati Večernjakove ankete, publika je jučer ipak više glasova dala Dini Petriću. Našao se zato njihov mentor Jacques Houdek na sto muka jer je između Nine i Eme Gagro morao izabrati onu koja će dalje u natjecanje.

Da mu to nije lako palo, i sam je rekao, priznajući da takav razvoj događaja nije očekivao.

– Ovo je šah-mat, uzdahnuo je Jacques i u polufinale showa pogurnuo Ninu Kraljić, dok je njegova miljenica Ema morala napustiti show. 

– Ja ću vrlo odgovorno i s uvažavanjem ostalih pjevačica u showu reći da ste vas dvije najbolje pjevačice u showu. Na audicijama sam se okretao najboljima i imam osjećaj da su najbolji birali mene, kazao je Jacques i napomenuo kako je Ema čak nedavno izgubila i posao, ali je to nije omelo u daljnjem dijelu natjecanja.

Štoviše, kazao je pjevač, Ema je morala show napustiti nakon svoje najbolje izvedbe.

Mlada Lošinjanka pjevala je  „Uptown funk” Marka Ronsona i Brune Marsa i premda joj se Jacques nakon nastupa naklonio i poručio joj da je u rangu svjetskih izvođača te da je, od svih njegovih natjecatelja, najviše napredovala, poslao ju je kući. Jer, takva su pravila igre.

>>Nina Kraljić oduševila pjesmom She Wolf! Jacques: Opet nam se dogodio kolektivni naježitis

Komentara 23

Avatar think pink
think pink
08:51 13.04.2015.

"Nina je favorit, ali je li Ema Gagro nepravedno ispala iz showa?" - za ovakvu besmislenu i totalno gramatički pogrešu rečenicu u pučkoj se školi dobiva jedinica iz hrvatskog.

KR
KritičarVL
14:47 12.04.2015.

Nina je pola koplja ispred Marina a zajedno su dva koplja ispred drugih.Naravno da svi oni znaju pjevati,ali originalni pjevači se prepoznaju odmah

KO
kompjuter
15:59 12.04.2015.

iskreno meni je ema sinoć bila bolja ali navijam za ninu jer dosad je najviše pokazala,nemojmo suditi po pjesmi jer mi puno stranih pjesama neznamo u izvornom obliku,nekom se sviđa ova ili ona pjesma,definitivno je nina kvalitetna pjevačica,emi svaka čast jer je sinoć ova pjesma njoj stvarno legla ali sve skupa nina je bolja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije