Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatije u showu

Valentina i Pjerino upoznali se na snimanju The Voicea i zaljubili

pjerino i valentina
Foto: Facebook
1/2
02.02.2015.
u 14:00

Čini se da je nekim kandidatima show "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" donio i više nego što su očekivali...

Koliko je ljubav nepredvidiva svjedoči slučaj dvoje kandidata showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske".

Simpatije između dvadesetogodišnje Valentine Trstenjak i dvije godine starijeg Pjerina Ruževića, koje su započele na snimanju showa, prerasle su u pravu ljubav. Svoju zaljubljenost novopečeni mladi par ne krije od ostalih kandidata, ali ni od javnosti s obzirom na to da se zajedničkim fotografijama često hvali na društvenim mrežama. Koliko je romantičan Pjerino je pokazao objavivši na Facebooku "selfie" s Valentinom uz poruku "'Because I fall in love with you every single day".

Foto: Facebook/ Naš potok

Da su oboje romantične duše, svjedoči i izbor pjesama koje su otpjevali na audiciji. Pjerino je žiri svojim glasom oborio s nogu pjesmom "Stay with me", dok je Valentina svojim nježnim glasom i obradom pjesme Dade Topića "Da li znaš da te volim" osvojila Ivana Dečaka.

Iako su u showu The Voice suparnici, Valentina i Pjerino jedno drugome najveća su podrška. Držimo fige da se ova lijepa ljubavna priča mladih Splićana nastavi i nakon showa!

Sve o showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" čitajte na našem specijalu!

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Druga emisija TV showa "The Voice" prštala je od emocija i dobrih glasova

>>Jacques kandidatima pjeva, Indira im obećava pobjedu ako je izaberu, a Ivan im pleše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije