Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJICA

Twitter sedmi rođendan obilježio videom: 'Hvala vam svima'

Cipele
22.03.2013.
u 16:10

Twitter danas ima 200 milijuna aktivnih korisnika koji tvitaju više od 400 milijuna puta na dan

Megapopularna društvena mreža Twitter svoj je sedmi rođendan obilježila posebnim videom u kojemu se prikazuje kratka povijest, od početaka pa do danas, kada Twitter ima 200 milijuna aktivnih korisnika koji tvitaju više od 400 milijuna puta na dan.

\"Od prvog tweeta 2006. godine, Twitter je postao globalni gradski trg. Hvala vam svima\", poručuju iz Twittera.

Twitter danas koriste ljudi iz svih društvenih skupina, od djece preko raznih starleta pa do državnika i vjerskih vođa. A koji su to najvažniji događaji u povijesti Twittera, od prvog tweeta poslanog iz svemira pa do važne uloge u Arapskom proljeću, pogledajte u videu.

>> Pa ti šalji rasističke poruke na Twitter...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije