Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Iskoristite sve mogućnosti svog Huawei uređaja pomoću AppGallery trgovine i Petal Search aplikacije!

Huawei
Foto: Huawei
1/3
29.08.2020.
u 08:00

U vremenima kada patimo od FOMO efekta očekujemo razna rješenja koja poboljšavaju naš život i omogućuju nam da iskoristimo mogućnosti čim se pojave. Ako ne želite pristati na kompromise, raznolikost rješenja i mogućnosti koje nudi Huawei je upravo ono što vam je potrebno.

Novi pametni telefon bez gubitka podataka!

Prebacivanje s jednog pametnog telefona na drugi može biti frustrirajuće. Iako postoji puno vodiča o tome kako to učinkovito napraviti, strah od gubitka podataka, fotografija ili kontakata stvara nam stres i dok samo pomislimo na to. Obično se oslanjamo na alate trećih strana koji troše naše vrijeme da prvo odaberemo podatke koje želimo spremiti, zatim da odaberemo najbolji način prijenosa i na kraju, da to učinimo. Još kompliciranija opcija je upotreba kablova, pogotovo u svijetu u kojem se pokušavamo sve manje oslanjati na njih.

Kako su pametni telefoni integrirani u našu svakodnevicu, podržavajući nas svakodnevno u radu, učenju, kupovini, čitanju i obavljanju svega što možete zamisliti, tako i raste potreba za zaštitom vrijednih i privatnih podataka koje imamo na uređajima. Srećom, postoji Huaweijev Phone Clone alat koji vam omogućuje jednostavno premještanje podataka u tren oka na svim operativnim sustavima.

Phone Clone funkcionira jednostavno kroz postavljanje WLAN pristupne točke za prijenos podataka, pa se oni izravno prenose sa starog telefona na novi bez upotrebe kabela ili mrežne veze, čineći proces nevjerojatno brzim, što je puno lakše i bez gnjavaže.

Iskoristite mogućnosti Huaweijeve trgovine aplikacijama pune iznenađenja

Kao korisnici uvijek tražimo pametne telefone koji nude neograničene mogućnosti i inovativne značajke. Najbolja kamera dosad, veliki kapacitet ili odlične mogućnosti zumiranja? Bez obzira na mogućnosti uređaja koje su vam na raspolaganju, za uživanje u njima potrebne su vam aplikacije koje vas podržavaju.

Foto: Huawei

Srećom, Huawei AppGallery nudi neograničen pristup različitim aplikacijama tako da svatko može pronaći nešto prilagođeno svojim potrebama. Pogotovo jer se broj aplikacija dostupnih u AppGallery trgovini povećava dinamikom od 5.000 aplikacija svaki tjedan.

Huawei AppGallery svrstava aplikacije u 18 kategorija, pružajući vam razne mogućnosti za provođenje slobodnog vremena, svakodnevno traženje inspiracije ili olakšavanje obaveza. Za uživanje u slobodnim trenucima dostupne su neke od najpopularnijih svjetskih igara, poput World of Tanks ili Garena Free Fire: 3volution.

Osim što je izvor zabave i podržava vas u vašim poslovnim zadaćama, Huawei AppGallery vam pomaže i u svakodnevnim situacijama. U Hrvatskoj su u AppGallery trgovini dostupne aplikacije 5 najvećih domaćih banaka, a tu su i dvije najpopularnije inovativne bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom banking, kao i aplikacije medijskih kuća, taksi i dostavnih servisa ili telekom operatera.

Pretraga najboljih aplikacija lakša no ikad prije

Kao dio kontinuiranog razvoja, Huawei je također pokrenuo Petal Search kako bi potrošačima pružio vrhunsko korisničko iskustvo. Zahvaljujući partnerstvima s globalnim i europskim liderima na tržištu web tražilica, kao što su Qwant i Yandex, proces pretraživanja informacija postaje još inovativniji i raznolikiji.

Kako radi? Jednostavno, pretraživanjem i navigiranjem po globalnim web stranicama. Petal Search također koristi Huaweijeva komercijalna partnerstva i donosi prilagođene informacije za pružanje raznolikih i ažurnih podataka, uključujući aplikacije, vijesti, filmove, glazbu, fotografije i još mnogo toga.

Nadalje, Petal Search objedinjuje najbolje sigurnosne tehnologije, u kombinaciji s nenadmašnim standardima privatnosti koje postavljaju vodeće tražilice, kako bi se osigurali najviši standardi privatnosti i sigurnosti podataka za korisnike. Novi alat za pretraživanje nudi korisnicima Huaweija otvoren pristup milijunima aplikacija i lagan je način za pretraživanje svega što trebaju izravno s početnog zaslona uređaja.

O Huaweiju
Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2019. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije