Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo pojačanje

Zvonimir Boban u Milan dovodi Realova igrača

Theo Hernandez
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
28.06.2019.
u 14:30

Madriđani bi za 21-godišnjeg Francuza trebali dobiti 20 milijuna eura, ali tek dogodine. Hernández će prve sezone biti na posudbi

Sportski arbitražni sud (CAS) suspendirao je Milan iz Europske lige zbog kršenja pravila financijskog 'fair-playa'. Njegovo mjesto u Europi popunit će Roma, dok će Torino do Europske lige pokušati stići kroz kvalifikacije.

No crveno-crni ne prestaju dovoditi pojačanja. Theo Hernández na korak je do Milana. Igrač madridskog Reala prošle je sezone bio na posudbi u Sociedadu.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Madriđani bi za 21-godišnjeg Francuza trebali dobiti 20 milijuna eura, ali tek dogodine. Hernández će prve sezone biti na posudbi.

Nedavno je Milanov sportski direktor Zvonimir Boban bio u Madridu kako bi s Bernabeua doveo pojačanje. Francuz će u Milanu imati godišnju plaću od 1,8 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije