Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručni komentator

Boban otvoreno o Rakitiću, finalu, Ligi prvaka: E, da se Modrić nije ozlijedio...

Zvonimir Boban
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
07.06.2015.
u 09:28

- Barcelona je, kada se pogleda cijela sezona, igrala najljepše i najbolje, dok je Juventus napravio veliko iznenađenje u polufinalu kada je izbacio Real.

Zvonimir Boban, bivši hrvatski reprezentativac i osvajač Lige prvaka, radio je jučerašnji finale kao stručni komentator za slovenski SportKlub. Legendarni kapetan smatra da je Barcelona zasluženo došla do kraja, a pohvalio je i Juventusovu sezonu.

- Barcelona je, kada se pogleda cijela sezona, igrala najljepše i najbolje, dok je Juventus napravio veliko iznenađenje u polufinalu kada je izbacio Real. Iako, mišljenja sam da bi za madridski klub sezona bila puno drugačija da se Modrić nije ozlijedio, rekao je Boban i prokomentirao gol talijanske momčadi.

- Gol Morate je došao zbog neozbiljnosti Piquea. Akciju prije toga nije želio poslati dugu loptu, a to je napravio u 'crvenoj zoni', u kojoj se ne smiješ gubiti vrijeme. On se mnogo puta opusti kad ne treba. Inače, akcija je bila odlična.

Kod 1:1 Barca je malo pala, a Juventus se razigrao, ali Suarezov gol ih je presjekao.

- Sredinom drugog dijela je pala vezna linija Barcelone, malo se umorila. Rakitić i Busquets nisu brzi igrači i ne mogu sve te pokušaje izblokirati, a Iniesta je već bio umoran. Dobro je napravio Enrique što je nakon gola za 2:1 uveo Xavija i dobili su ravnotežu na sredini terena.

>>Pogledajte grafiku kako je Rakitić zabio gol u finalu Lige prvaka

Naravno, bivši vatreni pohvalio je Rakitića.

- Rakitić je odigrao jako dobru utakmicu. On puni radi, u ovoj Barceloni mora puno raditi. Ima kontinuitet. On nema brzinu i eksplozivnost, ali je jako pametan i lucidan i gradi igru. Na ovoj utakmici bio je i konkretan. Ali za mene Messi i Neymar su bili nešto bolji od ostalih.

>>Rakitić ušao u povijest, Hrvatska ima treći put zaredom prvaka Europe!

>>Rakitić: Izbornik Kovač ovo je predvidio još prošle godine!

>>Galerija: Rakitićeva večer u Berlinu

Komentara 32

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
09:56 07.06.2015.

Gledam sliku i pomislim... otkud Charles Bronson. Je li to Bobanova žena izvodi ili je do njega...

Avatar poljicanin
poljicanin
10:53 07.06.2015.

Stvarno,kao da ga je napravio Charles Bronson,tko zna...

Avatar links
links
11:43 07.06.2015.

Kaže Piqe je kiksao u crvenoj zoni, e pa Bobane da ti nisi kiksao u crvenoj zoni protiv francuza mi bi vjerojatno bili svjetski prvaci 98!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije