Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BODRIT ĆE VATRENE

Zvone Boban putuje na četvrtfinale: Nama je postalo normalno ići tako daleko na SP-ima, ali ovo je povijesno

Podstrana: Povodom generalne skupštine ECA Zvonimir Boban dao je izjavu novinarima
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
08.12.2022.
u 21:09

Hrvatska je Japan pobijedila tek na penalima. Možemo li i Brazil pobijediti na penalima ili pak možemo očekivati neko elegantnije rješenje?

Zvonimir Boban bivši hrvatski nogometni reprezentativac za N1 je komentirao što očekuje od sutrašnjeg dvoboja između Hrvatske i Brazila.

- Idem na utakmicu. Najveća želja je da prođemo dalje iako je naš model već pobijeđen - rekao je Boban.

Hrvatska je već među osam najboljih, a pobjedom protiv Brazila izborila bi polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Boban ističe da je Hrvatska već postigla velik rezultat.

- Povijesno veliki rezultat, možda ga nismo ni svjesni. Nama je skoro normalno postalo ići tako daleko na svjetskim prvenstvima, ali ovo zaokružuje ona dva velika SP-a 1998. i 2018.-  rekao je legendarni nogometaš.

25.10.2022., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 5. kolo, skupina E, GNK Dinamo - AC Milan. Marijan Kustic, Zvonimir Boban Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je Japan pobijedila tek na penalima. Možemo li i Brazil pobijediti na penalima ili pak možemo očekivati neko elegantnije rješenje?

- Teško da ćemo to elegantnije riješiti. Brazil je objektivno jača momčad, jako su brzi, imaju iznimnu kvalitetu. Imaju problem u sredini, koji možemo otkriti, malo su lagani, premalo je defenzivnih igrača na sredini i mi trebamo tamo tražiti našu šansu - zaključio je.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 5

DI
Diosiario
21:55 08.12.2022.

Što bi to značilo da je "naš model već pobijeđen"?

TE
Teig1
22:10 08.12.2022.

Molim, nemoj se opet zalićati ako vidiš kakvoga milicajca sa plahtama.

Avatar Slatkica
Slatkica
21:39 08.12.2022.

elegantnije rješenje?...nadam se da će nam pokazati elegantnog Zvonu na tribinama da vidimo njegovu kombinaciju u kolekciji jesen-zima...dečko ima stila, što jest jest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije