Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČIT KRITERIJ

Mamić vadi Ćorića iz igre 'jer je zaigran', a Fernandes mu ne smeta

Ante Ćorić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
10.12.2015.
u 10:57

Junior Fernandes opet je zalaganjem (ne i predstavom) bio daleko od razine svojih suigrača, dok je Soudani promašivao sa svih strana.

Ante Ćorić napokon je dobio prigodu od prve minute. Zoran Mamić dao je protiv Bayerna mladom veznjaku 60 minuta, a on se svom treneru odužio dojmljivom partijom. Dapače, o nogometnim kvalitetama 18-godišnjeg "wunderkinda" pohvalno se izrazio i Josep Guardiola!

Istina, Ćorić bio je prilično dopadljiv. Već na samom startu utakmice pripremio je zicer Rogu, koji njegovo dodavanje nije kvalitetno primio. No, ta je akcija završila opasnim udarcem Pivarića. U tom naletu Ćorić se lažnjakom poigrao i s Benatijom , braničem vrijednim 26 milijuna eura. Još jednom je dokazao da u Maksimiru raste nevjerojatan talent. I igrač kojeg publika želi gledati. Kojemu plješće, kojega cijeni...

"Ante je pokazao puno dobrih stvari, zadovoljan sam kako je igrao. U nekoliko situacija on i Rog bili su previše zaigrani, htjeli atraktivno, ali to je cijena mladosti" poručio je svom igraču poslije utakmice trener Dinama.

Zanimljivo kako treneru Dinama nije smetalo nezalaganje Juniora Fernandesa koji je opet bio "svijet za sebe"?! Ali, eto, barem nije zaigran. Junior Fernandes opet je zalaganjem (ne i predstavom) bio daleko od razine svojih suigrača, dok je Soudani promašivao sa svih strana. No, van je morao - Ante Ćorić. Koji želi, koji trči, koji se trudi. I koji zna. I kojeg maksimirska publika - obožava. No, eto, on je zaigran i njega treba dozirati...

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Guardiola nahvalio dva mlada dinamovca: 'Pred njima su velike karijere'

Komentara 22

Avatar Abcda
Abcda
11:13 10.12.2015.

Coric ce biti bolji od Modrica . Ne zurite .

BE
beli444a
11:20 10.12.2015.

uvijek negativno o dinamo, kao da čitam politiku expres iz beograda, kad dinamo dobije arsenala nađete tisuću načina kako tu pobjedu osporiti, kad dinamo dobro odigra s bayernom nađete tisuću razloga kako da ocrnite tu dobru igru, i za kraj kaj bi se trener trebao javiti vlasniku večernjeg u srbiju dal da mijenja ćorića ili fernadeza ili soudanija, alžirac ide dalje i neka je odigral, da je barem zabil da ga dinamo skuplje proda, kaj ga je trebalo zamijeniti ..... nogomet je busines pa to ste već trebali naučiti

PE
perfa57
11:22 10.12.2015.

Kada je novinar takav "stručnjak" što ne preuzme ulogu trenera.Navijački, neobjektivno i bez veze s vrhunskim nogometom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije