Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasan sport

Strašan pad mladog Japanca šokirao gledatelje u Pjongčangu

Yuto Totsuka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.02.2018.
u 14:23

Japanac je pogrešno procijenio doskok, a nakon što je leđima snažno udario u snježnu rampu, nepomično je ostao ležati na tlu

Mladi japanski snowboarder Yuto Totsuka neće po dobrome pamtiti nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. Naime, 16-godišnji Yuto ozlijedio se prilikom pada tijekom finala u halfpipeu.

Japanac je pogrešno procijenio doskok, a nakon što je leđima snažno udario u snježnu rampu, nepomično je ostao ležati na tlu. Pružena mu je pomoć te je iznesen na nosilima.

Iz japanskog tabora potvrdili su da nije teško ozlijeđen, ali osjeća bolove u kuku.

Snowboard ili daskanje na snijegu izuzetno je opasan sport, pogotovo kad je riječ o disciplinama u kojima se izvode spektakularni trikovi u zraku, poput halfpipea.

Yuto Totsuka
1/20

Komentara 4

DU
Deleted user
15:41 14.02.2018.

Iz zimskih olimpiskih igara su napravili cirkus, to nisu sportska discipljine nego cirkuske točke.

DH
dalibor.hren
19:59 14.02.2018.

Ovi ekstremni sportovi su za rubriku "Na rubu"! Pa čak i spust, sanjkanje, bob...su na granici normalnog: na dvije dašćice juriti brzinom od 150 km/h!?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:40 14.02.2018.

"u halfpipeu", "poput halfpipea"...Hudika ne zna nas naziv za ovo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije