Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjongčang

Opa, vjetar ih lijepo naslagao! Loši vremenski uvjeti na Igrama

ZOI u Pjongčangu - snažan vjetar ometa natjecanja
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.02.2018.
u 10:18

Zbog udara vjetra koji na nekim mjestima puše i do 80 km/h odgođena je utrka slalomašica, a nešto kasnije i utrka biatlonki na 15 kilometara

Snažan vjetar stvara velike probleme organizatorima Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu. Zbog udara vjetra koji na nekim mjestima puše i do 80 km/h odgođena je utrka slalomašica, a nešto kasnije i utrka biatlonki na 15 kilometara.

U vjetrovitom Pjongčangu od četiri utrke alpskog skijanja u olimpijskom programu tri su odgođene. Spust za skijaše u kojem će nastupiti Natko Zrnčić Dim prebačen je za četvrtak, kao i veleslalom za skijašice u kojem će hrvatske boje braniti Andrea Komšić, Leona Popović i Ida Štimac. Nažalost, Lana Zbašnik koja se ozlijedila na treningu već se vratila u Hrvatsku.

ZOI u Pjongčangu - snažan vjetar ometa natjecanja
1/22

Udari vjetra toliko su snažni da stvaraju osjećaj hladnoće do minus 30 stupnjeva Celzijeva. Iako vremenske neprilike utječu na sigurnost sportaša  organizatori su dopustili druga natjecanja kao recimo skijaške skokove.

- Nastavi li vjetar ovako puhati sljedećih deset dana, mogli bismo imati velikih problema - rekao je glasnogovornik Međunarodnog olimpijskog saveza Mark Adams.

Vjetar stvara probleme i navijačima, ali i ugostiteljima. Tako je vjetar gotovo odnio štand s hranom i pićem pa su morali intervenirati vatrogasci. Od silovitih udara vjetar je srušio zamrzivače...

Ključne riječi

Komentara 1

BG
Brittany_Garcia3754
11:00 14.02.2018.

3"Google je platio za svakoga online rad od kuće od 20000 do 30000 dolara mjesečno. Mlađi brat je bez posla tri mjeseca, a pprije mjesec dana njezina je ček bila 32792 dolara radeći kod kuće 4 do 5 sati dnevno, a zarada može biti čak i veće tijekom vremena ... Pa sam počeo >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije