Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO I REAL

Žižić i Vujčić na krovu Europe, Maccabi osvojio Euroligu

Maccabi
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
18.05.2014.
u 22:26

Maccabiju je ovo prvi naslov nakon 2005. godine kada ga je osvojio s Nikolom Vujčićem koji je danas sportski direktor kluba.

Košarkaši Maccabija iz Tel Aviva novi su prvaci Europe. Izraelski je sastav u finalu Eurolige u Milanu iznenađujuće svladao Real Madrid s 98:86 nakon produžetka.

Real je u drugoj četvrtini imao 11 koševa prednosti, ali se Maccabi uspio vratiti i Tyrese Rice imao je tricu za pobjedu koja nije ušla. No, zato se iskupio u produžetku te s 26 koševa ukupno odveo svoju momčad do naslova.

Andrija Žižić nije ulazio u igru, dok je u momčadi Reala najefikasniji bio Rodriguez s 21 košem.

Maccabiju je ovo šesti naslov i prvi nakon 2005. godine kada ga je osvojio s Nikolom Vujčićem koji je danas sportski direktor kluba.

>> Žižić: Ciboni neću oprostiti dugove, Fibi će se obratiti moj zastupnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije