Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO MOSKVA U ZAGREBU

Zgrabite ulaznicu za medvjede protiv Ovečkinova kluba

medvescak (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
05.12.2011.
u 11:19

Ulaznice se prodaju po cijeni od 50 i 60 kuna za odrasle te 10 kuna za djecu.

U ponedjeljak u 14 sati počinje slobodna prodaja ulaznica za utakmicu KHL Medveščak Zagreb – UHC Dinamo Moskva, koja se igra u subotu 17. 12. 2011 u 15 sati u Domu sportova, a kojom zagrebački medvjedi obilježavaju 50. godišnjicu kluba.

Prodaja ulaznica za utakmicu KHL Medveščak Zagreb (EBEL) – UHC Dinamo Moskva (KHL) odvijat će se u dvije faze:

1. FAZA – danas od 14 sati oko 1000 ulaznica u prodaji je isključivo putem interneta na adresi www.eventim.hr, nakon čega slijedi

2. FAZA – od 18 sati danas ulaznice će biti u slobodnoj prodaji isključivo na sljedećim prodajnim mjestima:

TISAK MEDIA Centar, Gajeva 2, Zagreb
TISAK MEDIA Centar, ARENA Centar Zagreb
ATLAS poslovnica, Gajeva 7, Zagreb
ATLAS poslovnica u ARENA Centru Zagreb.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 50 i 60 kuna za odrasle te 10 kuna za djecu. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom, a zbog iznimnog interesa moguće je kupiti maksimalno dvije (2) ulaznice po osobi (npr. dvije odrasle ili jedna odrasla + jedna dječja).

Prijateljska utakmica između KHL Medveščaka Zagreb (EBEL) – UHC Dinama Moskva (KHL) igra se kao vrhunac sezone u kojoj zagrebački KHL Medveščak obilježava 50 godina kluba. Ruski hokejski klub UHC DINAMO Moskva osnovan je davne 1946. kao dio sportskog društva Dinamo. U ranim danima bili su vojni klub, sponzorirao ga je KGB. Sovjetsko prvenstvo osvojili su četiri puta, još četiri puta osvojili su Prvenstvo Rusije, dok su rusku superligu osvojili dva puta. Godine 1983. i 2008. osvojili su Spengler cup, a 2006. IIHF Europsku ligu prvaka. Za sezonu 2010./11. pripojili su si moskovski klub HC MVD te posljednje dvije sezone nastupaju u ruskoj KHL ligi pod imenom UHC Dinamo Moskva.

Dinamo Moskva klub je u kojem su ponikli veliki svjetski hokejaši poput Aleksandra Ovečkina, Maksima Afinogenova, igrali su tamo i Aleksej Jašin, Pavel Dacjuk, Jevgenij Nabokov, Andrej Markov, Miroslav Šatan, tragično preminuli igrač Lokomotiva Karel Rachunek i mnoge druge legende ruskog i svjetskog hokeja. Treba spomenuti kako je i Medveščakova zvijezda Frank Banham u sezoni 2003./2004. igrao za moskovski Dinamo s Alexandrom Ovečkinom.

Ključne riječi

Komentara 2

KL
klubuhb1
19:35 07.12.2011.

Molim sponzore da skupe novac i izgrade dvoranu za jedno 12-15000 gledatelja, normalno za hokej, jer ovako više nejde. Karte koje su se počele prodavati u ponedjeljak u 14 h planule su u srijedu. Dajte nam karata.

PB
predrag borna
19:46 07.12.2011.

Medveščakov marketing radi bez greške.Dečki znaju prodati hokej.Fakat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije