Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAELEKTRIZIRANA ATMOSFERA

Žestoka tučnjava Hrvatica i Srpkinja! Izgubile su živce kad im je suigračica završila u bolnici

Dunavska liga
13.12.2021.
u 11:21

– Budući da je postojala bojazan da će u nastavku doći do većih izgreda, a nas čeka sljedećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije ne nastaviti utakmicu

Turnir Dunavske lige u ženskom vaterpolu između splitskog Jadrana Vojvodine u mađarskom Szentesu trebao je biti ljepotica kola, ali nastao je meč slobodne borbe!

Naime, otpočetka su se osjetile tenzije, igračice su bile grube i agresivne, nedostajao je onaj respekt prema suparnici... Moralo je prije ili kasnije "eksplodirati", što se i dogodilo.

Jadranova Dora Vujević dobila je udarac u oko i hitno je prevezena u bolnicu. Iako se ozljeda nije zbila namjerno, posljedica je spomenute grube igre. I postala je uvertira u ono što se dogodilo.

Uslijedio je još jedan oštar prekršaj i počela je tučnjava svih vaterpolistica u bazenu. Nažalost po Jadran, njihov trener nije htio nastaviti utakmicu pa je presuđena kao 5:0 u korist Vojvođanki.

– Nama je ozlijeđena Dora Vujević koja je otpremljena u bolnicu, ali to je bilo prije samog izgreda i u žaru borbe. Kasnije je došlo do tučnjave u bazenu, suci su kaznili samo naše igračice, i to dvije. Budući da je postojala bojazan da će u nastavku doći i do većih izgreda, a nas čeka sljedećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije ne nastaviti utakmicu – izjavio je trener Jadrana Aljoša Kunac za Hrvatski vaterpolski savez.

Prije ovog susreta Jadran je pobijedio selekciju Velike Britanije s 15:12.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zg1985
11:46 13.12.2021.

sve te "regionalne" lige u kojima sudjeluju i srbi treba izbjegavat u sirokom luku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije