Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNE SCENE

VIDEO Tučnjava na Rujevici: Šef osiguranja Hajduka nokautirao navijača Rijeke

ILUSTRACIJA
Goran Kovacic/PIXSELL
21.11.2021.
u 20:00

Sve se to događalo u vrijeme dok su igrači Hajduka slavili s navijačima.

Nogometaši Hajduka došli su na dramatičan način do pobjede u 100. jadranskom derbiju od hrvatske samostalnosti, svladavši u odličnoj utakmici na Rujevici domaću Rijeku sa 3-2 (1-0).

Na kraju utakmice došlo je do tučnjave na terenu, u koju su morala uletjeti i dva Rijekina igrača kako bi se situacija smirila, prenosi Index

Pripadnik Armade završio je na tlu nakon što je dobio udarac šakom. Htio je, navodno, porazgovarati s igračima Hajduka, no do njih nije stigao doći. Udarac je dobio od Hajdukovog voditelja osiguranja.

Sve se to događalo u vrijeme dok su igrači Hajduka slavili s navijačima.

Ključne riječi

Komentara 41

MK
MKinkognito60
20:41 21.11.2021.

Ono navijač Rijeke došao na igralište razgovarati sa igračima Hajduka, ma baš. Ma što to ima hzligan raditi na igralištu.

ZL
zlatnik11
20:39 21.11.2021.

Šef osiguranja Hajduka nokautirao navijača Rijeke koji je nepropisno ušao na teren u namjeri da se fizički obračuna sa igračima Hajduka. Možda da popravite naslov jer ostavlja pogrešan dojam

BS
Berekin ST
21:06 21.11.2021.

Sta je treba napravit sef osiguranja Hajduka nakon sto je osoba koja tu nije smjela bit pokusala prici igracima Hajduka, znaci osobama koje osigurava? I to pogotovo nakon vec jednog napada nakon hajdukovog gola... bolje bi bilo pitat sto je radilo osiguranje na Rujevici kada im je toliko navijaca uspilo uc na teren...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije