Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK ISPAO

Zekićev potez šokirao Škote! Izjava Gerrarda o Osijeku će odjeknuti

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
03.08.2018.
u 08:23

- Činjenica je da smo svoju šansu za prolazak propustili u prvoj utakmici, kao i da nam jako nedostaju Boban, Grezda, Ejupi...

Osijek ipak nije uspio napraviti čudo, na Ibroxu su odigrali 1:1 protiv Rangersa i oprostili se od Europe za ovu sezonu.

- U prvom poluvremenu odigrali smo dosta dobro, imali nekoliko šansi, bilo je otvoreno i neizvjesno. No, nakon što smo početkom nastavka primili gol, pali smo, a izjednačili smo prekasno da napravimo nešto više - rekao je trener Osijeka Zoran Zekić pa nastavio:

- Činjenica je da smo svoju šansu za prolazak propustili u prvoj utakmici, kao i da nam jako nedostaju Boban, Grezda, Ejupi...

Inače, Zekić je na Ibroxu šokirao Škote pokazavši srednji prst navijačima Rangersa. Njegov potez osudili su škotski mediji, a kako ga je uhvatila kamera, može očekivati i kaznu Uefe.

Biranim je riječima o Osijeku pričao trener Rangersa Steven Gerrard.

- Moji igrači zaslužuju čestitke jer su prošli vrlo dobrog i opasnog suparnika, vjerujem da će se Osijek boriti za naslov prvaka u Hrvatskoj. Imali smo nekoliko dobrih prilika, iskoristili smo jednu i ostvarili potreban rezultat.

Jedini je gol za Rangers postigao Nikola Katić, stoper koji je stigao iz Slavena Belupa

- Katić stalno prijeti, visok je momak, pokazuje da želi ići naprijed i zabiti gol.

- Ne možemo više igrati mekano i dopuštati gostika da na našem stadionu dominiraju i kontroliraju utakmice.

Komentara 17

PR
prajdali100
08:40 03.08.2018.

Istina.Velika prilika za prolaz propuštena je u Osijeku.

ZE
zekinho
08:42 03.08.2018.

Osijek bolji u obje utakmice. Šteta, zaslužili su prolaz. Moj zeko ovo ti nije trebalo...

Avatar southman
southman
09:00 03.08.2018.

Zekiću što ti bi čovječe !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije