Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALO

Zdravko Mamić ih pozvao, a Zoran Mamić otkazao posao

13.01.2009.
u 16:04

Središnja sportska vijest u Tuzli nije početak priprema nogometaša Slobode, nego propali prelazak Semira Slomića u zagrebački Dinamo. Iako je ovih dana iz Slobode pucano kako je transfer gotova stvar što će klubu donijeti oko 200.000 maraka, jučer je sportski direktor Enes Mešanović potvrdio da je posao - propao!

- Ne znam što se desilo. U petak me nazvao Zdravko Mamić i rekao je da imamo rezervirano spavanje u Zagrebu, te da ćemo se vidjeti u ponendjeljak na potpisivanju ugovora, a jučer me sačekao njegov brat Zoran i samo je rekao da Slomića neće angažirati - rekao je Mešanović.

Što je utjecalo na promjenu odluke braće Mamić, teško je reći. U Tuzli se spominje uloga nekih “suflera”, koji su navodno Dinamu poslali nove, sve same loše karakteristike o Slomiću. Jedini je razvojem događaja donekle zadovoljan bio šef struke Sakib Malkočević koji je rekao:

- Žao mi je momka što nije otišao u veliki klub, ali za je mene bolje jer ću na raspolaganju imati kvalitetnog igrača više u nastavku prvenstva.

Glasnogovornik Dinama Siniša Jagodić rekao je da je Slomićev dolazak u Zagreb, u pratnji sportskog direktora Enesa Mešanovića i menadžera Adema Šabovića, nesporazum poput igre pokvarenih telefona.

- Moguće je da su ljudi iz Slobode u petak pozvani, ali im je u subotu javljeno da neće biti potpisivanja ugovora, tako da ne znam zbog čega su u ponedjeljak došli u Zagreb - kazao je Jagodić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije