Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasjeo na štos

Zamislite da vam se ovo dogodi točno kad ne treba... okupljeni su zaplakali od smijeha!

Filipe Luis
Foto: Screenshot
27.07.2019.
u 12:14

Predstavljanje legendarnog Brazilca proteklo je u izuzetno veselom tonu.

Nakon toliko godina provedenih u Europi, Filipe Luis vratio se u domovinu. Brazilski reprezentativac potpisao je ugovor na dvije i pol godine s Flamengom, a njegovo predstavljanje medijima u petak proteklo je u urnebesnom tonu.

Naime, točno u trenutku dok se Luis spremao odgoviti na jedno od pitanja, djelatniku kluba Mauríciju Fonseci iznenada se oglasio telefon.

Ne bi to možda nitko ni primijetio da se prostorijom nije prolomio zvuk iz pornografskih filmova, što je prisutne nasmijalo do suza.

>>> Duhoviti trenutak nalati se na 0:50 u videu

Ne, Fonseca se nije ured predstavljanja zabavljao gledajući filmove za odrasle, ali ga je zato netko namjerno nasanjkao na stari štos koji već godinama kruži aplikacijom WhatsApp.

Podsjetimo, Luis se prometnuo u jednu od legendi Atletica, a nakon gotovo 250 odigranih utakmica u momčadi madridskoga kluba, u 33. godini je dobio slobodne papire i prigodu da izabere kamo će u smiraj bogate karijere. 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
15:32 27.07.2019.

Junački su ga nategli...ahhhaaaa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije