Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA POVIJEST

Zamijenjen samo 15 sekundi nakon početka susreta, trener je imao dobar razlog za to

lopta
Foto: Igor Kralj/Pixsell
24.09.2020.
u 21:57

Razlog bizarne zamjene jesu pravila estonske Prve lige koja zahtijevaju da svaku utakmicu moraju započetit barem dva nogometaša koja su ponikla u tom klubu.

Mladi estonski nogometaš Lauri Suup ušao je u povijest nogometa svoje zemlje, a možda i šire jer je zamijenjen svega 15 sekundi nakon početka utakmice Nomme Kalju - FCI Levadia (1-2). 

Čim se krenulo s centra, trener Nommea je sačekao prvi prekid i nakon 15 sekundi zamijenio svog 18-godišnjeg igrača s Ukrajincem Vladyslavom Khomutovom, jednim od samo četiri igrača na klupi momčadi koja je inače dosta pogođena odsustvima zbog koronavirusa.

Razlog bizarne zamjene jesu pravila estonske Prve lige koja zahtijevaju da svaku utakmicu moraju započetit barem dva nogometaša koja su ponikla u tom klubu.

Tako je Suup poslužio svrsi i upisao se u povijest

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije