Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKUD SAD TO?

Bruno Petković ničim izazvan 'spustio' izborniku Zlatku Daliću!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
23.09.2020.
u 11:02

Petković se referirao na izbornika Zlatka Dalića koji ga je kritizirao nakon poraza od Portugala i Francuske u Ligi nacija

Dinamo će u subotu (15 h) u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa gostovati kod niželigaša Fernandinovca. Dok je to za modre odrađivanje posla, u ovom klubu iz Koprivničko-križevačke županije spremaju se za feštu iako neće biti gledatelja.

NK Ferdinandovac tako je uoči utakmice na Instagramu poslao poruku Dinamovu napadaču Bruni Petkoviću u kojoj je stajalo:

"Petkoviću Bruno, spavaš li mirno? Čeka te pakao jer i mi imamo Čarlija."

Uslijedio je odgovor hrvatskog reprezentativca:

"Momci, probat ću se dić’ bar do 30 posto da me ne strpa Čarli u džep. Vidimo se."

A Petković se zapravo referirao na izbornika Zlatka Dalića koji ga je kritizirao nakon poraza od Portugala i Francuske u Ligi nacija.

– Bruno Petković ušao je u Portugalu i dao je gol, ali nije spreman. Nije na nivou koji bih ja očekivao od njega. Kad dođeš u reprezentaciju, moraš biti maksimalno spreman i motiviran, pogotovo jer je njemu krenulo prvenstvo. Ne možeš doći u reprezentaciju s 20 posto kapaciteta i očekivati da ćeš igrati – rekao je tada Dalić.

Iako je Petković ovu objavu brzo uklonio jer je vjerojatno shvatio da će izazvati reakcije, momčad iz Ferdinandovca to je objavila na internetu. 

>> Ivan Rakitić se oprostio od reprezentacije, pogledajte video

Ključne riječi

Komentara 37

UN
Undertaker
12:39 23.09.2020.

Igrači bi se trebali suzdržati od komentara izbornika. Ništa on nije rekao zlonamjerno već suprotno. Igrači nisu u formi zbog pauze i to što je rekao treba im biti motiv da se vrate u formu. Svima je pružio šansu i ne može se reći protiv njega niti jedna riječ. Možda je i griješio ali sigurno nije zlonamjeran. Svi koji sad jedva čekaju da repka posrne su se zaje... Biti će to opet dobro, kao na SP , pa da čekamo opet 20 godina nije loše. Mala smo zemlja.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
13:28 23.09.2020.

Momak se ufuro da je kiki ronaldo, to kad poletis i stvoris sliku u glavi avioni milioni kamioni i onda tresnes od pod.. repka je svetinja, miševi

KB
kbr
17:02 23.09.2020.

ja nigdje ne vidim odgovor Daliću, Petković je prihvatio zafrkanciju sa navijačima niželigaša i nema zla u tome. a vi novinari opet izmišljate aferu iz ničega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije