Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - HELIOS 97:70

Zadar u završnici razvalio Helios

Zmago Sagadin
Hrvoje Jelavic/Vecernji list
14.11.2009.
u 21:20

Atipična utakmica u prvom poluvremenu za košarkaše Zadra ove sezone, jer se igralo bez čvstih obrana nego slobodno i atraktivno. Zadrani su u takvoj igri došli do čak 15 koševa prednosti, no tada su popustili, a Helios se serijom 8-0 priveli poluvrijeme kraju sa pristojnim zaostatkom (56:49).

- Odlučilo je previše naših izgubljenih lopti i bolji skok Zadra. Na tome trebamo puno raditi želimo li doći do pobjede u Zadru, kazao je trener Heliosa Rado Trifunović.

U nastavku smo vidjeli čvršće obrane, Zadar nije uspijevao slomiti otpor suparnika, sve do 34. minute kada su otišli na plus 13, kada je Helios popustio.

- Više smo nego zasluženo pobijedili, ali nisam zadovoljan kako smo odigrali obranu u 1. poluvremenu. No u drugih 20 minuta igrali smo zaista dobru obranu koja je uz naš dobar skok i pozitivan omjer osvojenih i izgubljenih lopti odlučila pobjednika, kazao je Sagadin.

Na novinarsko pitanje da komentira učinak mladog zadarskoga košarkaša Pavla Marčinkovića, koji je prvi puta ove sezone igrao čak 19 minuta te postigao 10 koševa, imao dva skoka i tri osvojene lopte, kazao:

- I dosad je bio u rotaciji, a tako će ostati i nakon utakmice. No trebamo se podsjetiti da ga prvih šest mjeseci prošle sezone nije uopće bilo u momčadi, tako da je to što igra dobro i za njega i za Zadar, istaknuo je strateg momčadi s Višnjika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije