Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski nogomet

Wolverhampton neobičnim golom svladao Leeds, Lyon vodeći u Francuskoj

Wolverhampton Wanderers v Leeds United - Premier League - Molineux
Darren Staples/Newscom/PIXSELL
19.02.2021.
u 23:12

Do pobjede su "vukovi" stigli uz veliku dozu sreće kada je udarac Traorea s više od 20 metara pogodio gredu, a zatim se odbio u leđa vratara Leedsa Mesliera i u mrežu.

U prvoj utakmici 25. kola engleskog nogometnog prvenstva Wolverhampton Wanderers je na svom Molineuxu svladao Leeds United sa 1-0 (0-0).

Do pobjede su "vukovi" stigli uz veliku dozu sreće kada je udarac Traorea s više od 20 metara pogodio gredu, a zatim se odbio u leđa vratara Leedsa Mesliera i u mrežu.

Wolverhampton je ovom pobjedom preskočio Leeds na ljestvici, sad aje 11. sa 33 boda, dok je Leeds 12. sa 32.

Na vrhu je Manchester City sa 56 bodova, 10 više od Manchester Uniteda i Leicester Cityja.

Torino svladao Cagliari

 U drugoj utakmici 23. kola talijanskog prvenstva koja je igrana u petak Torino je na gostovanju sa 1-0 pobijedio Cagliari.

Jedini gol na utakmici zabio je u 76. minuti Bremer. U ranije igranoj utakmici u petak Fiorentina je sa 3-0 nadigrala Speziju.

Torino je nakon ove pobjede na 17. mjestu sa 20 bodova, dok je Cagliari odmah ispod na 18. mjestu sa 15 bodova. Prvi je Inter sa 50 bodova.

Arminia Bielefeld - Wolfsburg 0-3

Wolfsburg je u prvoj utakmici 22. kola njemačkog prventva sa 3-0 na gostovanju svladao Arminiju Bielefeld.

Dva pogotka za Wolsburg postigao je  Steffen i to u 29 i u 47. minuti, dok je  Arnold zaključio pobjedu u 54. minuti. 

Hrvatski reprezentativac Martin Pongračić ušao je u igru za Wolsburg u 83. minuti umjesto Lacroixa.

Wlsburg je treći na ljestvici sa 42 boda, sedam manje od vodećeg Bayerna, dok je Arminia Bielefeld16. sa 18 bodova.

Lyon novi lider

Nogometaši Lyona zasjeli su na vrh ljestvice francuskog prvenstva 3-2 (3-0) gostujućom pobjedom protiv Bresta u prvoj utakmici 26. kola.

Lyon je poveo 3-0 u prvih 45 minuta golovima Paquete (9), Aouara (29) i Depaya (44-11m), da bi domaćini u nastavku ugrozili uspjeh gostiju preko Chardonneta (53) i Cardone (75).

Lyon je do kraja susreta ipak uspio sačuvati prednost kojom je stigao do učinka od 55 bodova, koliko ima i drugi Lille koji ima utakmicu manje, dok treći Paris SG zaostaje jedan bod uz također utakmicu manje.

Brest je 12. sa 32 bodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije