Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Bilićev West Ham debitira na rasprodanom novom stadionu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.08.2016.
u 10:44

– Dugo smo govorili o novom stadionu, sada je tu i lijepo je što je rasprodan. Imamo negativan rezultat, znamo da moramo igrati bolje nego u prvoj utakmici, i to protiv momčadi koja zna igrati nogomet. Vjerujem da ćemo ući u doigravanje – govorio je Bilić.

Osim Hajduka i Rijeke, zagrenačka Lokomotiva također igra u trećem pretkolu Europske lige, nakon 0:0 u Maksimiru, tražit će prolazak kod ukrajinske Vorskle (19 sati).

Slaven Bilić, Nikola Jurčević i Miljenko Rak ući će u povijest West Hama. Trojica naših stručnjaka vodit će svoju momčad u povijesnoj, prvoj utakmici na novom stadionu. Veliki je to događaj za navijače West Hama pa i za sami klub. Uostalom, prodano je već 52.000 godišnjih ulaznica, a ulaznice za uzvratni susret trećeg pretkola Europske lige s Domžalama gotovo su rasprodane. Baš kao i za susret s Juventusom nekoliko dana kasnije.

I igrači West Hama divili su se svome novom stadionu kad su pozvani na razgledanje, tako da se danas na London stadionu očekuje velika utakmica. Sve mogu ipak pokvariti Slovenci. Naime, u prvom susretu prije tjedan dana Domžale su slavile pobjedu 2:1 i dva pogotka Crnića. Tu je utakmicu Slaven Bilić gledao s tribine, momčad je na klupi vodio Nikola Jurčević.

Bilo bi vrlo nezgodno da se u prvoj utakmici na novom stadionu krene loše.

– Prvo, želim izraziti žaljenje zbog pogibije igrača Maribora – počeo je Slaven Bilić prije nego što se okrenuo Domžalama.

– Dugo smo govorili o novom stadionu, sada je tu i lijepo je što je rasprodan. Imamo negativan rezultat, znamo da moramo igrati bolje nego u prvoj utakmici, i to protiv momčadi koja zna igrati nogomet. Vjerujem da ćemo ući u doigravanje – govorio je Bilić.

Od naših trenera još je u akciji Dražen Besek, ali njegova Birkirkara je kod kuće izgubila s 0:3 od ruskog Krasnodara, teško će proći.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:42 04.08.2016.

Tko će danas s klupe voditi Čekićare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije