Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Van Persieja

Wenger odlučio: Belgijac Vermaelen novi kapetan Arsenala

\'Arsene Wenger, Arsenal manager Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
17.08.2012.
u 12:28

− Vezni red područje je u kojem imamo više slobode za donošenje odluka. Sahin je jedan od igrača koje pratimo

Nakon što je Robin van Persie odlučio napustiti Arsenal, topnici su morali pronaći novog kapetana. Wenger je objavio da će to biti Thomas Vermaelen, a njegov zamjenik Arteta.

− Novi je kapetan Vermaelen, a zamjenik Arteta. Imamo puno potencijalnih kapetana u momčadi − napisao je Wenger na Twitteru.

A osim Van Persieja, Arsenal bi mogao napustiti Song kojeg želi Barcelona. S druge strane, Arsenal želi na posudbu iz Reala dovesti Nurija Sahina. Wenger je za Sky Sports prokomentirao mogućnost tih transfera.

− Oba bi se mogla dogoditi, ali sada sam usredotočen na utakmicu protiv Sunderlanda. Vezni red područje je u kojem imamo više slobode za donošenje odluka. Sahin je jedan od igrača koje pratimo.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OS
OscarSchindler
12:39 17.08.2012.

E moj Wengeru, daj nešto osvoji više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije