Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE BARCELONA

Vruće u Sutinskim vrelima: Prvi susret Kajbe i Cindrića nakon napada u medijima

Instagaram
11.02.2021.
u 16:00

– Definitivno nećemo doći na utakmicu i čekati da završi. Trudit ćemo se maksimalno koliko i kako možemo svih 60 minuta. Čuda se događaju, oni mogu imati loš dan, a nama se poklopiti dobar dan

Rukometaši PPD Zagreba večeras dočekuju Barcelonu u elitnoj skupini Lige prvaka. U dvorani Sutinska vrela nikad nije gostovala jača sportska momčad i prava je šteta što nema gledatelja. Jer, u Barceloni trenutačno igraju dva zlatna Danca s nedavno završenog Svjetskog prvenstva u Egiptu: vratar Moller i vanjski Mortensen. Tu su četvorica brončanih Španjolaca – Vargas, Arino, Gómez i Entrerríos te trojica Francuza koji su bili četvrti – Mem, Fàbregas i N’Guessan. Pored njih tu je još niz svjetskih klasa čije se reprezentacije nisu proslavile na svjetskom prvenstvu poput Slovenaca Doleneca, Janca i Makuca, Portugalca Fradea i našeg Cindrića. Tu je Islanđanin Palmarsson koji je zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo.

Barcelona je ove sezone u skupini Lige prvaka odigrala deset utakmica i u svih deset je uvjerljivo pobijedila. U prosjeku postižu 36,4 pogotka. Najviše su ove sezone zabili PPD Zagrebu (45) i Celju (42). Najmanje su uspjeli zabiti Kielu (29). Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su protiv “plinara” – plus 18, a najmanju protiv Kiela (plus četiri). Najmanje pogodaka primili su od Kiela i Motora – po 25, a najviše su od Veszpréma (34).

Smanjiti pogreške

– Ono što nismo imali protiv Celja u većem dijelu utakmice danas moramo ispraviti. Disciplina u napadu nije onakva kakvu sam želio da imamo. Dosta je bilo odstupanja od dogovorenoga uz individualne odluke koje nisu bile logične. Tako da ću pokušati ukazati igračima te greške koje su se događale u napadu. I naravno, nadati se da ćemo to primijeniti danas na utakmici, svakako uz smanjenje individualnih grešaka – rekao je Vlado Šola, trener PPD Zagreba.

Kako spriječiti da postignu 37 i više pogodaka?

– Moramo im smanjiti brzo trčanje u polukontre i kontre – istaknuo je Šola.

Susret Kajbe i Cindrića

Nemanja Obradović bit će zadužen za obrambene zadatke.

– Definitivno nećemo doći na utakmicu i čekati da završi. Trudit ćemo se maksimalno koliko i kako možemo svih 60 minuta. Čuda se događaju, oni mogu imati loš dan, a nama se poklopiti dobar dan uz malo sreće. Ako bude prilike, mi ćemo se boriti za bodove. Od ove polusezone imamo ono što nam je malo nedostajalo na početku sezone, a to je da vratari, čak i kada obrani ne ide dobro, izvuku s nekoliko odličnih obrana koje nas vrate u život. To nam je nedostajalo, tako da se nadamo čak i nekom bodu protiv Barçe – kaže Obradović-

Bit će zanimljiv susret između Damira Kajbe i Luke Cindrića. Sad već bivši fizioterapeut hrvatske reprezentacije u medijima je prilično jako napao Cindrića. No pitanje je hoće li Cindrić uopće doputovati u Zagreb ili će se odmarati u Barceloni. 

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:34 11.02.2021.

Taj Kaiba je uspio izgubit od Yugija iako je imao čak tri plavooka bijela zmaja. Koji klošar nesposobni, a sad se tu nešto javlja...

DM
drazen.muhvic
18:43 11.02.2021.

Loš dan Barcelone znači -10 PPD-a...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije