Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VLASTITOM STANU

Strava: Tjedan dana nakon prekida s nogometašem manekenka pronađena mrtva

instagram
10.02.2021.
u 14:23

– Naravno da ću komentirati njegove navode, uzvratit ću, ali dajte mi nekoliko dana. Moram se sabrati – bio je njen odgovor. Posljednji koji je dala prije smrti...

Kasia Lenhardt, manekenka i bivša djevojka Jaromea Boatenga, pronađena je mrtva samo tjedan dana nakon njihova prekida. 

Veza im je trajala godinu dana, a manekenka je nogometaša Bayerna optužila za prevaru dok je on, s druge strane, tvrdio da je bio natjeran biti s njom u vezi. 

– Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna. Žao mi je što je došlo do raskida, ali ovo je najbolja odluka za mene i za moju obitelj – rekao je Boateng. 

On je otvoreno optužio 25-godišnju manekenku da laže o njihovu odnosu te da je ovisna o alkoholu.

– Naravno da ću komentirati njegove navode, uzvratit ću, ali dajte mi nekoliko dana. Moram se sabrati – bio je njen odgovor. 

Nakon nekoliko dana pronađena je mrtva u Belinu. Odgovor nikada nije dala. Uzrok smrti još nije poznat, iako nema dokaza uplitanja još neke osobe i sumnja se na samoubojstvo. Poljakinja je iza sebe ostavila sina.

Ključne riječi

Komentara 5

HI
HighKick
15:08 10.02.2021.

Šteta... tako lijepa... tko zna s kakvim se demonima borila...

Avatar Idler
Idler
16:23 10.02.2021.

Koja zgodna ženska....pokoj joj duši...

ZP
Zabranjen pristup
15:21 10.02.2021.

vjerojatno je covid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije