Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE IGRATI FINALE

Optuživao ju za alkoholizam, ali kada je čuo da je mrtva odmah je odletio kod nje...

Kasia Katarzyna Kascha LENHARD has died.
Malte Ossowski/DPA/PIXSELL
11.02.2021.
u 09:08

- To nas je sve malo zateklo očito. Jerome je došao u moju sobu i zamolio me može li se vratiti kući - otkrio je Flick na presici

Njemački velikan Bayern igra večeras od 19 sati finale Svjetskog klupskog prvenstva, a protivnik im je meksički Tigres

Do ove su utakmice Bavarci stigli tako što su u polufinalnu slavili protiv Al Ahlyja, a na tom je susretu igrao i branič Jerome Boateng kojega u finalnu neće biti. Razlog nisu niti kartoni niti kazna trenera, već je on sam zamolio Hansija Flicka da ga poštedi kako bi se privatnim avionom vratio u Njemačku nakon što mu je u Berlinu pronađena mrtva bivša djevojka. 

- To nas je sve malo zateklo očito. Jerome je došao u moju sobu i zamolio me može li se vratiti kući - otkrio je Flick na presici.

 

Kasia Lenhardt (25) bila je poljska manekenka koja je iza sebe ostavila sina, a s Boatengom je bila u turbulentnoj jednogodišnjoj vezi u kojoj je on nju optuživao za alkoholizam i uvjene, a ona njega za prevare. 

- Krenut ćemo svatko svojim putem. Žalim zbog svega, ali to je najbolje za mene i moju obitelj. Želim Kasiji sve najbolje. Nadam se da će dobiti pomoć koja joj je potrebna - napisao je na Instagramu 2. veljače igrač Bayerna

Ona to nije dobro primila i najavila je kako će dati javnosti odgovor na njegove komentare i optužbe 'kroz nekoliko dana, dok se malo pribere', ali do toga nikada nije došlo jer je za tih nekoliko dana pronađena mrtva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Priprema spektakularne izložbe Hrvatska svijetu

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svedo
09:34 11.02.2021.

zgodna je bila ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije