Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Iznenađenje! Vlasnik lisica darovao igrače uoči nove sezone

Leicester
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
05.08.2016.
u 20:35

Vlasnik lisica priredio je igračima lijepo iznenađenje, svakom od njih 19 za osvojeni naslov engleskog prvaka darovao je novi BMW i8

Leicesterov vlasnik Vichai Srivaddhanaprabha priredio je igračima lijepo iznenađenje. Naime, za osvojeni naslov engleskog prvaka svakome je darovao novi BMW i8.

Gazda lisica je kupio 19 automobila, a svaki je platio 118.000 eura. Novi BMW jedino nije dobio menadžer Claudio Ranieri, ili je talijanski stručnjak imao neku posebnu želju.

Nova sezona engleskog prvenstva počinje sljedeći vikend.

>>Pogledajte kako je Leicester proslavio senzacionalno osvajanje naslova

Komentara 4

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:00 06.08.2016.

Pa nije to niš posebno jer vlasnik Cibalije iz Vinkovaca je darovao svakom igraču stari traktor a vlasnik NK Osijeka je poklonio svakom igraču stari bicikl i kištu piva.

MA
mause
21:08 05.08.2016.

jel i kramaric dobio

DU
Deleted user
21:49 05.08.2016.

Bolje bi bilo da je tim novcem pomogao tisuću gladnih sunarodnjaka koji se raspadaju od gladi i boleština na ulicama Calcutte ili Mumbaija, nego BMW-ima darivati ionako preplaćene gurače lopte, koji i ne znaju što će s tolikim automobilima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije