Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo će odjeknuti

VIDEO Žene reprezentativaca pijane i gole skakale u bazen: Divlja zabava u Kataru zgrozila javnost

Screenshot Instagram
30.11.2022.
u 13:56

Reprezentativci Walesa će morati puno toga objasniti javnosti nakon što se vrate iz Katara

Nogometaši Walesa nisu se proslavili i zauzeli su posljednje mjesto u skupini B svjetskog prvenstva u Kataru i završili sudjelovanje na svjetskoj smotri, a kofere će pakirati i njihove vesele 'nježnije polovice'. Tijekom natjecanja vrijeme su uglavnom provodili uz alkohol i kupanje u bazenu, ali i zabave koje su nakon ispijanja raznih alkoholnih pića postale i više nego skandalozne. Sada će na odmor ravno u Wales, ali prije nego stignu u domovinu gdje ih tamošnji mediji već 'razapinju', otkriven je identitet vesele družine. 

 

 

Sestra Harryja Wilsona, Annie Wilson, snimljena je kako pijana pada i pokušava izvesti popularnu 'zvijezdu', dok je zaručnica Chrisa Mephama, Jodie Frances, snimljena kako na iskap pije votku ravno iz boce!

Na zabavi je bilo čak 19 ljepotica, među kojima i djevojka vratara Dannyja Warda Rebecca Naylor, zaručnica Matta Smitha Emily te djevojka Nica Williamsa, Nicole Hagan.

Foto: Screenshot Instagram

Možda se Bale i ekipa nisu dobro proveli na Bliskom istoku, ali su zato djevojke uživale u životu.

Standings provided by Sofascore
 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
14:37 30.11.2022.

Dok sam ja bio mlad (u vrijeme postojanja Šugoslavije) sjećam se da je ženskadija (članice obitelji športaša) ostajala doma i strogo im je bilo zabranjeno putovati u mjesta održavanja športskih događanja dok su trajala natjecanja kako se ne bi dekoncentrirali njihovi supruzi, braća...A u tom Kataru očigledno se zakoni ne poštuju kad ove smiju orgijati ovako pijane, polunage i vjerojatno pod utjecajem još nekih pripravaka...

BE
Berri
14:19 30.11.2022.

Jedan je život! Treba uživati u svakom trenutku! Da su živjele kao opatice, bi li to nešto promijenilo? to je kao da sada snime ženu Dejana Lovrena i Nikole Vlašića kako uživaju u hotelu sa srpskim nogometašima! Koga briga što rade žene nogometaša, a i same igrače treba gledati 90 minuta na terenu i poslije ih ignorirati.

LI
liliZG
16:17 30.11.2022.

vesele žene welške;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije