Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARK CLATTENBURG

VIDEO Novo otkriće koje je uzdrmalo Europu: Real je osvojio Ligu prvaka uz veliku pomoć suca

FILE PHOTO: Champions League Final - Real Madrid v Liverpool
HANNAH MCKAY/REUTERS
14.03.2023.
u 18:46

Otkriće poznatog sudačkog imena uzburkalo je duhove na medijskoj i navijačkoj sceni

Priznati bivši engleski sudac Mark Clattenburg priznao je da je Real Madrid u finalu Lige prvaka uz pomoć suca svladao Atletico Madrid i tako došao do trofeja u ovom natjecanju, prenose svjetski mediji. Podsjetimo, Real Madrid boljim izvođenjem penala svladao je gradskog rivala.

Regularni dio utakmice završio je rezultatom 1:1, kroz produžetke se također nije dobilo pobjednika, a nakon lutrije jedanaesteraca slavili su Luka Modrić i suigrači. 

Branič Real Madrida Sergio Ramos potom je u 15. minuti zabio za vodstvo kraljevskog kluba, a glavni sudac utakmice Clattenburg priznao je da je znao da je Španjolac bio u nedozvoljenoj poziciji. Ipak, pogodak nije poništen.

- Kada je lopta došla u kazneni prostor, vidio sam da je Bale igrao glavom i da je Sergio Ramos bio u zaleđu. Čekao sam pomoć mog asistenta koji nije vidio igranje glavom Balea, a ja sam vikao na njega. Na kraju nisam mogao poništiti pogodak jer nisam imao potvrdu da li je Ramos bio u ofsajdu - pravdao se Clattenburg.

 

 

 

 

 

 

Komentara 3

SP
Spezzi
21:27 14.03.2023.

A raja bi htjela demokraciju uvoditi u Dinamo i da BBB s ulice upravlja klubom na "transparentan i pošten način". hehehe, koje naivčine. treba im platiti kartu barem da odu do Ljubljane da vide kako svijet izgleda i funkcionira.

T2
Tomo_20
19:02 14.03.2023.

Samo ti sanjaj hahaha

SE
Senior2
06:31 15.03.2023.

Ha, ha, ha Barcelona u problemima pa treba nešto smisliti na štetu Reala. Prozirno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije