Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PROGRAMU RTS-A

VIDEO Srpska voditeljica napravila gaf kakav se rijetko viđa: Messija je 'prodala' u Partizan

Screenshot/RTS
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.09.2021.
u 13:39

Srpskoj voditeljici kao da je jako brzo prošao transfer Messija iz Barcelone pa nije pohvatala da je otišao u Pariz, a ne Partizan, kao što je rekla zaposlenica RTS-a

Argentinski nogometaš Lionel Messi postigao je svoj premijerni pogodak u dresu novog kluba, Paris St. Germaina. Izabrao je Messi pravi trenutak jer je njegov lijepi pogodak označio veliku pobjedu PSG-a protiv Manchester Cityja (2-0) u derbiju u Ligi prvaka.

Od početka je PSG predvodio atomski napad (Messi, Mbappe, Neymar), ali su se unatoč tome Parižani branili veći dio utakmice. U 74. minuti je bljesnula brza akcija PSG-a koju je Messi zaključio žestokim udarcem s vrha šesnaesterca.

„Moj pogodak? Sve se dogodilo jako brzo. Odigrao sam akciju s Kylianom, dobio loptu natrag i brzo reagirao. Bilo je sjajno. Samo moramo nastaviti ovako“, rekao je Messi, a čini se da on nije jedini kome se sve jako brzo dogodilo. 

Naime, srpskoj voditeljici kao da je jako brzo prošao transfer Messija iz Barcelone pa nije pohvatala da je otišao u Pariz, a ne Partizan, kao što je rekla zaposlenica RTS-a. 

– PSG je svladao Manchester City u blockbuster duelu drugog kola Lige prvaka s 2-0, a Lionel Messi je postigao prvijenac u dresu Partizana – zabunom je rekla voditeljica. 

Video možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 9

PA
pan-am
15:10 29.09.2021.

večernjem je srbija domet i centar "sveta"!!!

DU
Deleted user
21:15 29.09.2021.

Vjerojatno je na "blesimetru" pisalo "... prvijenac u dresu Parižana". Voditeljičin lapsus linguae. Dogodi se.

DM
drazen.muhvic
14:50 29.09.2021.

Ono kada posao dobiješ "pregovorima" na splavovima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije