Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudesan igrač

VIDEO Spektakularna reakcija Joška Gvardiola donijela je Hrvatskoj nokaut fazu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/8
01.12.2022.
u 20:49

Dragulj hrvatskog nogometa još jednom je zasjao na utakmici protiv Belgije

U 90. minuti dvoboja Hrvatske i Belgije Romelu Lukaku propustio je veliku priliku kojom je mogao donijeti Belgijcima osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru, ali na sreću spasio nas je sjajni Joško Gvardiol fantastičnom reakcijom. Prije tog događaja, Thorgan Hazard ubacio je s desne strane, Dejan Lovren je bio prekratak u skoku te je lopta i pomalo iznenadila Lukakua koji je samo skrenuo loptu prema golu, ali na mjestu je bio Dominik Livaković. 

Nekoliko minuta kasnije Lukaku je opet u prilici, ali briljantno je reagirao Joško Gvardiol i spasio čisti pogodak. Podsjetimo Gvardiolu je ovo je drugo veliko natjecanje s reprezentacijom u karijeri. Na prošlogodišnjem Euru igrao je na poziciji lijevog beka, ali svi smo znali da mu je stoperska pozicija najprirodnija.

Video briljantne obrambene reakcije možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore
 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 5

Avatar štetočnji
štetočnji
22:35 01.12.2022.

Lijep dan danas! Sutra pak svim srcem za Švicarsku!

PU
Pametan-u-moru-ludih
00:37 02.12.2022.

Vezni red i obrana su OK. Vas je problem sto neznate zabiti gol, vec godinama. Bojite se pucati na gol, a i kad probate to je traljavo, ubi Boze. Koj to Vi radite na "treningu"????

JM
JMN
10:43 02.12.2022.

Gvardiol nas je doslovno spasio ispadanja. Statistika očekivanih golova je bila 3,07 : 0,70 za Belgiju. To znači da je Belgija imala šanse iz kojih obično padnu 3 gola, a mi jedva za 1. Također, Dalić opet nije mijenjao umorne igrače i većinu tih prilika su nam stvorili u zadnjih 15 minuta. Zašto samo 2 izmjene!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije