Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALACIJA SUKOBA

VIDEO Raketni napad usred utakmice: Užasnuti igrači spašavali živu glavu

Twitter/Screenshot
12.05.2021.
u 10:33

Podsjetimo, Hamas i Izrael pojačali su međusobni sukob u utorak navečer. Hamas je napao Tel Aviv raketama, a zračnim udarima je uzvratila izraelska vojska na Pojas Gaze

Maccabi Ra'anana i Kiryat Motzkin izraelski su košarkaški drugoligaši. Igrala se posljednja četvrtina njihovog međusobnog ogleda kada su se začule sirene. Spiker je najavio: počeo je raketni napad Hamasa na Izrael. Ispaljeno je 130 raketa na Beršebu i Tel Aviv. Neki su igrači legli na pod,  neki su trčali u svlačionice, a svi su bili u šoku i strahu.

Podsjetimo, Hamas i Izrael pojačali su međusobni sukob u utorak navečer. Hamas je napao Tel Aviv raketama, a zračnim udarima je uzvratila izraelska vojska na Pojas Gaze, a stvari se ne smiruju niti danas. 

Prošla noć je bila jedna od najtežih za stanovništvo Pojasa Gaze, bio je to pravi pakao, jer su cijelu noć izraelski bombarderi nemilosrdno raketirali to područje, kazao je za Večernji list palestinski novinar Imad Eid ističući da niti jedno mjesto u Pojasu Gaze nije ostalo pošteđeno bombardiranja

Utakmica je, naravno, prekinuta. Rezultat je u tom trenutku bio 84:60. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZP
Zabranjen pristup
11:22 12.05.2021.

Kad se raketira igraju a kad vlada gripa ne igra se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije