Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE ŠTO KAŽE

Šef njemačkog nogometa jasno poručio što misli o Sos nakon propalog posla

Germany - Iceland
Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
11.05.2021.
u 19:18

"DFB je odustao od zahtjeva za promjenom Saveza u njegovu slučaju jer bi to imalo male šanse za uspjeh zbog Statuta koji je promijenjen prije samo nekoliko mjeseci"

Nakon što je cijeli svijet saznao kako Borna Sosa, talentirani lijevi bek, ipak neće moći zaigrati za njemačku reprezentaciju, oglasio se i direktor svih reprezentacija DFB-a, Oliver Bierhoff.

- Sosa je zanimljiv igrač s velikim potencijalnom. Nakon završetka postupka naturalizacije mogli smo ga zamisliti u reprezentaciji. Zbog toga smo proteklih dana pažljivo i ozbiljno ispitali mogućnost da nastupi za Njemačku. Rezultat, nažalost, nije pozitivan. Nakon povratne informacije od FIFA-e DFB je odustao od zahtjeva za promjenom Saveza u njegovu slučaju jer bi to imalo male šanse za uspjeh zbog Statuta koji je promijenjen prije samo nekoliko mjeseci. Ali siguran sam da će Sosa krenuti svojim putem, želimo mu sve najbolje i puno uspjeha - kazao je Bierhoff.

Podsjetimo, iako se digla velika prašina oko Sosinog prelaska u Elf, ipak je Statut FIFA-e jasan i kaže kako Borna ipak ne može zaigrati za Njemačku jer na vrijeme nije riješio papire za državljanstvo, a uz to je u zadnjem nastupu za Hrvatsku već bio napunio 21 godinu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:33 12.05.2021.

Dario Melnjak ima puno povjerenje Dalića i navijača te novinara .

AN
Anemija
09:28 12.05.2021.

Nadam se da će sada Dalić konačno pozvati malog i da će igrati na Euru.

SE
SENĆI
19:37 11.05.2021.

sad če svaki veliki Hrvat reči Ajdemuga Dudlaj ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije