Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE LI BIZARNIJE?

VIDEO Pustili su je u ring sa 178 kg težim suparnikom, kraj borbe mnogima je bilo mučno gledati

Screenshot
28.11.2020.
u 17:02

Rusi su cirkus u ringu očito odlučili dići na dosad neviđenu razinu

Ruska borilačka industrija ponovno se našla u središtu pozornosti, ovoga puta zato što je na priredbi 'Our Business' organizirana tučnjava između MMA borkinje Darine Mazdjuk i gotovo dvije stotine kilograma težeg suparnika, ruskog YouTubera Grigorija Čistjakova (240 kg).

Bizaran obračun trajao je manje od minute i pol, a ukratko ćemo vam tek reći da je tehnika pobijedila snagu. Doduše, golemi muškarac uspio je u jednome trenutku dovesti 14 centimetara nižu i 178 kilograma lakšu suparnicu u nevolju, pokušao ju je, recimo to tako, gušiti tijelom dok ju je držao u klinču, ali je i pošteno stradao jednom nakon što je pao na tlo.

Crvena kraljica, kako Mazdjuk samu sebe naziva, tako je stigla i do pete pobjede u karijeri, a koga će izabrati za sljedećeg suparnika, doista možemo svi pustiti mašti na volju.  

Ključne riječi

Komentara 11

RO
roland
17:33 28.11.2020.

Solidno odglumljeno.

AS
aspiranto1950
21:09 28.11.2020.

Kad ju je stisno uz ogradu da ih sudac nije razdvojio napravio bi pljeskavicu od nje da je htio.

SE
sedam
18:04 28.11.2020.

Solidno su pazili da netko nekoga ne udari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije