Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'METROOO'

VIDEO Naš novinar uhvatio jednog od najtraženijih ljudi u Kataru: Nisu se mogli dogovoriti kojim smjerom krenuti

Screenshot
27.11.2022.
u 15:21

Spasio je našeg Tomislava koji je zahvaljujući uputama ljubičastog pjesnastog prsta i megafona pronašao put do stadiona Khalifa International gdje Hrvatska igra protiv Kanade od 17 sati.

Ovuda, metro! - Onuda?

- Metro, ovuda!

- Tamo? - Ovuda, metro!

I tako tijekom cijeloga dana, već, evo osmog dana Svjetskog prvenstva, mladi Abraham iz Kenije zajedno s kolegama pomaže strancima poput našeg reportera Tomislava Dasovića kako ne bi zalutali na putu do stadiona.

"Metro man" postao je, šale se mnogi, popularniji i od samog Mundijala, a ovi simpatični i uslužni momci spremni su pomoći svim turistima, odnosno navijačima koji su prvi puta u katarskoj prijestolnici. No, Abraham baš kao i svi oni koje usmjerava u metro, prati nogomet

- Volite li nogomet?

- Da, naravno!

- Za koga navijate, za metro?

Ne navijam za metro, samo usmjeravam ljude kako bi bili brži i ne bi propustili utakmicu.

- A za koga onda navijate?

- Navijam za Poljsku.

- Poljsku?

- Da, da.

@vecernjilist Jedno jedino pitanje koje se ovih dana postavlja u Dohi: U kojem smjeru je metro? #vecernji #vecernjilist #doha #qatar #worldcup #katar2022 #video #fyp #hrvatska #croatia #viral #neopisivo #CRO #vatreni #hrvatskareprezentacija #metroman ♬ original sound - Večernji list

Odgovorio je našem reporteru Abraham i nastavio svoj posao, ali i 'spasio' našeg Tomislava koji je zahvaljujući uputama ljubičastog pjesnastog prsta i megafona pronašao put do stadiona Khalifa International gdje Hrvatska igra protiv Kanade od 17 sati.


>> Za još ovakvog sadržaja stisni + i zaprati Večernji i na TikToku


Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:34 27.11.2022.

Odličan istraživački članak.

PR
Propitivač
15:13 27.11.2022.

Abraham ili Ibrahim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije