Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI U DOHI

VIDEO Pogledajte prvi trening Vatrenih u Dohi, doznajemo i što je s Markom Livajom

Prvi trening Hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/33
18.11.2022.
u 17:33

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u svom kampu Al Ersal 3 u Dohi.

Dobro zaštićeni od pogleda, iza ograde nogometnog terena Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Kataru. U Dohi je i Večernjakov novinar Tomislav Dasović koji prati put Vatrenih na Svjetskom prvenstvu. 

Prema informacijama s treninga, Marko Livaja je trčao, ali još uvijek ne trenira s ostatkom momčadi. 

 


>> VIDEO: Prvi trening Hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi

*snimio: Goran Stanzl/PIXSELL


Upravo se oko pozicije napadača vodi najviše rasprava uoči starta World Cupa. Izbornik Zlatko Dalić je više puta istaknuo kako u glavi ima praktički cijelu postavu koja bi trebala u srijedu istrčati protiv Maroka.

18.11.2022., Doha, Katar - Prvi trening Hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi na SP u Kataru. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Upitne su tek dvije pozicije, tko će zaigrati u napadu, te tko će zaigrati na desnom krilu na otvaranju SP-a.

- Ja nemam vama što pametovati, zna se gotovo sve, osim te pozicije oko napadača i o njemu ovisi desni krilni napadač - kazao je Dalić još uoči puta u Saudijsku Arabiju.

Uz Livaju, Dalić na raspolaganju ima tri klasična napadača - Brunu Petkovića, Andreja Kramarića i Antu Budimira.

18.11.2022., Doha, Katar - Prvi trening Hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi na SP u Kataru.Zlatko Dalic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, Svjetski doprvaci su u petak doputovali u Dohu iz Rijada gdje su odigrali pripremnu utakmicu protiv Saudijske Arabije i slavili sa 1-0 golom Andreja Kramarića.

"Vatreni" se nisu dugo zadržavali u svom hotelu i istog su dana odradili i prvi trening. Hrvatska trenira u Ersal Complex Training Site 3. U istom kompleksu, ali na terenu 1 trenirat će i Urugvajci.

Već uobičajeno treninzi hrvatske reprezentacije, ali i ostalih ekipa, otvoreni su prvih 15 minuta za medije, nakon čega se "spušta zastor" kako bi izbornici mogli u miru slagati taktiku.

18.11.2022., Doha, Katar - Prvi trening Hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi na SP u Kataru.Domagoj Vida, Bruno Petkovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Svjetsko prvenstvo za Vatrene počinje u srijedu kada će od 11 sati po hrvatskom vremenu zaigrati protiv Maroka.

>> VIDEO: Zlatko Dalić: 'Bliži se početak. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Spremni smo!'

Komentara 4

PE
Pendrek57
18:16 18.11.2022.

Hebao vas Marko Livaja.

KL
Klavocin
20:30 18.11.2022.

Ma možda opet ima coronu, pa ne može igrat, a mišo sad ne pjeva pa sam mora trenira. Na zadnju utakmicu repke bio je bolestan a viđen na koncertu miše, evo opet

SS
sokac sa drave
20:28 18.11.2022.

Nisam hajdukovac ali Livaja mora igrati iz jednostavnog razloga sto se nogomet igra za golove.Livaja je otrov od igraca pogotovo u sesnaest metara moze zabiti iznuditi penal.On moze gol izmisliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije