Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Perišić sjajno asistirao Kaneu u velikom slavlju Spursa, Forest porazio Saintse u derbiju začelja

Premier League - Crystal Palace v Tottenham Hotspur
Foto: David Klein/REUTERS
1/4
04.01.2023.
u 23:14

Leeds United i West Ham remizirali su 2-2, a susret Aston Ville i Wolverhamptona također je završio bez pobjednika, bilo je 1-1.

Totenham je u malom gradskom derbiju 19. kola Engleske lige u gostima Crystal Palace s 4-0, a Ivan Perišić je bio dodavač za prvi gol. U 48. minuti Harry Kane je zabio nakon dodavanja Perišića, a Kane je zabio za 2-0 u  53. minuti. Doherty (68) i Son Heung-Min (72) dovršili su posao za 10. pobjedu Spursa.  

>> Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

Sjajnu asistenciju Perišića i gol Kanea pogledajte OVDJE

Perišić je igrao do 86. minute. Tottenham je ovom pobjedom ostao peti s 33 boda,dok je Palace 12. s 22.

Soccer Football - Premier League - Southampton v Nottingham Forest - St Mary's Stadium, Southampton, Britain - January 4, 2023 Nottingham Forest's Serge Aurier in action with Southampton's Mohammed Salisu REUTERS/Ian Walton EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Ian Walton/REUTERS
Foto: Ian Walton/REUTERS

Ostala tri susreta 19. kola bila su važna u borbi za opstanak. Southampton se nije pomakao s posljednjeg mjesta, a na domaćem je terenu morao priznati premoć izravnom konkurentu za opstanak Nottingham Forestu koji je slavio 1-0 pogotkom Awonijia.Duje Čaleta Car je kod Svetaca ušao u igru u 34. minuti

Leeds United i West Ham remizirali su 2-2, a susret Aston Ville i Wolverhamptona također je završio bez pobjednika, bilo je 1-1.

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

Avatar southman
southman
07:12 05.01.2023.

Rapsodija u drugom poluvremenu, ali je takvih poluvremena premalo u ovoj godini. Sada dočekuju Arsenal i vjerovatno slijedi još jedno razočarenje. Perišić niže asistencije kao na traci. Samo mu fali koji gol.

L7
l7
06:03 05.01.2023.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije