Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

VIDEO Ovo je dokaz koliko Englezi podcjenjuju Dinamo: Jedva da su i pitali o njemu

Jose Mourinho File Photo
NEIL HALL/PA Images/PIXSELL
10.03.2021.
u 18:54

- Imaju dobre igrače i mislim da bi njihovi agenti bili sretni kada bih rekao da mogu igrati u Premiershipu i koristili bi moje riječi da ih prodaju, tako da to neću napraviti - rekao je uz osmijeh Posebni

Na presici Tottenhama pred utakmicu s Dinamom koja je na rasporedu u četvrtak od 21 sat, Jose Mourinho je čekao gotovo 13 minuta da bi se netko sjetio postaviti pitanje o Dinamu. Naime, do tada su ga ispitivali o Arsenalu, Crystal Palaceu, ma skoro da su ga pitali što će kuhati za ručak, ali o Dinamu ni riječi.

Pa kad je čuo prvo pitanje o Modrima, zahvalio se tri puta jer je rekao kako je zbog toga tu, a nitko ga o tome ne pita. Već to je dokaz koliko je Dinamo podcijenjen u ovome susretu, osobito ako uzmemo u obzir da su pitanja o Zagrepčanima postavili hrvatski novinari.

- Hvala vam na pitanju. Okupili smo se zbog te utakmice, a nitko ju do sada nije spomenuo. Mislim da u ovoj fazi natjecanja nema loših momčadi, mislim da ne možemo govoriti o 'underdogovima'. Ta priča jednostavno ne drži vodu. Tako da, što se mene tiče, Dinamo nije underdog. Oni su jako dobra momčad koja se dobro brani, odlični su u kontrama, dobri su i tehnički i fizički, imaju iskustvo... Nije im prvi put da igraju Europu, imaju internacionalne igrače. Ovo je veliki korak u usporedbi s ostalim utakmicama u Europi koje smo do sada igrali. Ostale momčadi u Europi su bile potpuno drugačiji nivo nego Dinamo. 

Odgovorio je potom i misli li da Dinamovi igrači mogu igrati u Premiershipu.

- Imaju dobre igrače i mislim da bi njihovi agenti bili sretni kada bih rekao da mogu igrati u Premiershipu i koristili bi moje riječi da ih prodaju, tako da to neću napraviti - rekao je uz osmijeh Posebni. 

- Lo Celso još nije spreman, a osim njega i Rondona svi su na raspolaganju. Imamo široku klupu, no neću izvesti istu momčad kao protiv Crystal Palacea - završio je Mou.

POGLEDAJTE VIDEO: Presica Tottenhama uoči Dinama

Ključne riječi

Komentara 11

KP
Karlovacko pivo
19:20 10.03.2021.

Sanse su male ali netreba se predati unaprijed lopta je okrugla .Nisam Dinamovac ali cu svejedno navijati za plave

FR
freeshooter
22:02 10.03.2021.

Mi to volimo, najviše volimo velike spustiti na zemlju, pogotovo umišljenog Mourinha, rekao sam i uz poraz mi smo dobitnici, mi nismo ti koji imaju imperativ, no oni itekako imaju, ispadnu li od nas a u Premier ligi im visi europa Mourinho je bivši, nama je ovo prilika, prolazom otvaramo i najveća vrata, sve je moguće, i do kraja...

KA
karamanhanzan
09:13 11.03.2021.

Evo samo da znate. Veceras se igra i dinamo ce pobijediti rezultatom 3-1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije