Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO RASPOLOŽENJE

Dinamo otputovao u London, Mamić poručio: Idemo pobijediti Tottenham

Zagreb: Zoran Mamić u prostorijama Dinama pratio ždrijeb 1/6 finala Europske lige
Goran Stanzl/PIXSELL
10.03.2021.
u 10:41

- Zabijaju puno golova, ali mi imamo svoje ideje i ciljeve, želimo dobar rezultat. Dinamo uvijek ide na pobjedu, ali nešto će se pitati i suparnika. Morat ćemo se malo prilagoditi na domaćina.

Momčad Dinama otputovala je u danas u sjajnom raspoloženju u London. Modre u četvrtak s početkom u 21 sat očekuje prva utakmica osmine finala Europske lige protiv Tottenhama koji vodi slavni Jose Mourinho.

U London nije otputovao ozlijeđeni Joško Gvardiol.

- Njegova nam ozljeda nije dobro sjela, ali drugi igrači ga mogu zamijeniti - rekao je trener Zoran Mamić pa se osvrnuo na Tottenham:

- Zabijaju puno golova, ali mi imamo svoje ideje i ciljeve, želimo dobar rezultat. Dinamo uvijek ide na pobjedu, ali nešto će se pitati i suparnika. Morat ćemo se malo prilagoditi na domaćina.

U srijedu poslijepodne na rasporedu su konferencija za medije i posljednji trening ekipe uoči susreta.
 

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
15:41 10.03.2021.

Bez imperativa, hrabro i sa vjerom u svoju snagu i igru, i možemo do velikog rezultata, ovaj dinamo to može, ajmooooo plavi lavovi...ale ale dinamo ale...

DU
Deleted user
12:57 10.03.2021.

Gvardiol je trenutno uz Petkovićai Oršića praktički nezamjenjiv u sastavu Dinama. Bez njega će bit teško na lijevoj strani.

ST
stefj
12:31 10.03.2021.

Sve osim poraza Dinama bit će veliko iznenađenje. Dinamo igra bolje u zadnje vrijeme, ali ipak je to Tottenham...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije