Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČKI LJEPOTAN

VIDEO Napokon se bliži kraj: Pampas skoro natkriven, a Osijek na putu da uđe među odabrano društvo

Foto: Screenshot
1/4
20.05.2022.
u 10:15

"Kad će? Gdje je zapelo?", "Ma ništa od toga"... Tako su otprilike tekli komentari na novo zdanje slavonske metropole...

Osječki stadion u izgradnji - Pampas - privlačio je pažnju od prvog spomenta. "Napokon! Odlično!", "To je neko pranje love", "Dobro napreduje", "Eno, digli su tribine", "Kad će? Gdje je zapelo?", "Ma ništa od toga"... Tako su otprilike tekli komentari na novo zdanje slavonske metropole. 


Svoj novi nogometni dom grad na Dravi trebao bi dobiti (navodno) do kraja ove godine. Spominju se jesenski ili u najgorem slučaju zimski završeci radova, ali nitko ne govori da će se ući u 2023. godinu, što su sjajne vijesti nakon raznih odgoda koje su se pojavile zbog koronavirusa. Kako bi to ispunili, čak su promijenili i izvođača radova.


"Škola nogometa NK Osijek jednostrano je raskinula ugovor s tvrtkom Eurokamen d.o.o. za izvođenje prve faze radova na izgradnji građevine športsko-rekreacijske namjene Škole nogometa i NK Osijek. Investitor žali što tvrtka Eurokamen d.o.o. neće završiti radove, ali ovakav je potez bio nužan budući da bi zbog dinamike izvođenja radova od strane izvođača bio ugrožen cijeli projekt i dovršetak stadiona. Radovi na izgradnji građevine športsko-rekreacijske namjene Škole nogometa i NK Osijek se nastavljaju izvoditi od strane tvrtke Strabag d.o.o. i tvrtke Pharos 95. Kft", objavio je NK Osijek u ožujku.

Sada smo dobili video i kako sve izgleda u svibanjskom razdoblju.

Dođe li do njegovog završetka, slavonska metropola mogla bi biti u društvu velikana. Leipzig, Salzburg i New York imaju svoje Red Bull Arene, a sada bi svoju mogao dobiti i Osijek. Novi dom Nenada Bjelice i njegove momčadi mogao bi nositi ime po proizvođaču poznatog energetskog pića. Time bi Osijek postao i jedinstven na području bivše države, budući da bi to bio prvi stadion čije bi ime bilo ono glavnog sponzora, a ne neke od legendi kluba ili slično. 

>> Navijači skinuli Dinamove igrače:

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kažemja
11:45 20.05.2022.

Ajde barem nešto da se napravi.

DU
Deleted user
12:01 20.05.2022.

Impresivno zdanje na desnoj obali Drave.

LE
lepizg
10:47 20.05.2022.

Hvala Orban!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije