Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMAŠAJ STOLJEĆA?

VIDEO Kako se ovo dogodilo?! Stajao je sam pred praznim golom kad je stigla lopta...

Foto: Sportklub/Screenshot
1/2
05.09.2021.
u 08:35

Ostaje dojam da je teže bilo izvesti ovo što smo imali prilike vidjeti nego zabiti sa svega tri metra...

Pobjede su ono što se pamti, u većini slučajeva... I jedan od njih nije onaj vezan uz gostovanje Norveške kod Latvije, gdje su gosti pobijedili 2:0, ali i priuštili trenutak koji će se sasvim sigurno godinama "vrtjeti" na snimkama koje se tiču najvećih i najbizarnijih promašaja u nogometnoj povijesti.

Uostalom, pitajte Iliju Sivonjića prođu li sjećanja na nevjerojatne promašaje ikada, čak i nakon desetljeća, dva...

Norvežani su u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru vodili 2:0 pogocima Erlinga Haalanda s bijele točke u 20. minuti i Mohameda Elyounoussija u 66.. kad je dvije minute prije kraja regularnog dijela ušao Joshua King. Baš umjesto Haalanda.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group G - Latvia v Norway Soccer Football - World Cup - UEFA Qualifiers - Group G - Latvia v Norway - Daugava Stadium, Riga, Latvia - September 4, 2021 Norway's Joshua King and Jens Hauge come on as a substitutes to replace Martin Odegaard and Vladimir Kamess REUTERS/Ints Kalnins INTS KALNINS
Foto: INTS KALNINS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Iskusni 29-godišnji napadač iza sebe ima 335 profesionalnih utakmica, zabio je 72 pogotka, za reprezentaciju 17 u 54 susreta. Uz to, igra za Watford i naviknut je na najviše nogometne razine.

I očito ga "želi gol" jer iako se na travnjaku našao pred sami kraj utakmice, uspio je glavom s pet metara nečuvan pogoditi stativu, a zatim i ono o čemu se priča i pričat će se. Stajao je možda tri metra od praznog gola kad mu je stigla lopta. Na koju je stao. Upravo tako, stao je na nju u trenutku kad je htio zapucati!

Pogledajte sami OVDJE kako izgleda promašaj okarakteriziran kao najveći ovog stoljeća. Što bi značilo da je Sivonjić napokon potisnut sa samog vrha!

>>> Mario Mandžukić objavio kraj karijere!

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:51 05.09.2021.

Vi se sigurno šalite. Sivonjic je "nenadmašan" !

Avatar Proleter
Proleter
09:25 05.09.2021.

Ovo ni blizu ne konkurira Iliji Sivonjiću. Sivonjić je na gol crti zaustavio loptu koja samo što nije ušla u gol. Znači, da se nije umiješao bio bi gol. Ovo je najobičniji fulanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije