Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubičić briljira u austriji

VIDEO Hajdukov dragulj srušio rekord LASK-a pa se ispričao Nenadu Bjelici zbog uvreda

Pula:  Prijateljska nogometna utakmica U21 između reprezentacija Hrvatske i Austrije
Srecko Niketic/PIXSELL
24.12.2022.
u 22:07

'San mi je igrati za Real Madrid jer je to za mene najveći klub na svijetu' rekao je mladi vatreni

Mladi hrvatski reprezentativac Marin Ljubičić službeno je kompletirao transfer iz splitskog Hajduka u austrijski LASK iz Linza za tri milijuna eura. Ljubičić je tako postao najskuplje pojačanje austrijskog prvoligaša u povijesti, a u 17 utakmica zabio je čak 13 pogodaka što je natjeralo čelnike da ga otkupe od splitskog kluba. 

Ljubičić je i sam priznao kako je osjećao pritisak kada je nastupao za Hajduk jer navija za taj klub, dok u austrijskoj Bundesligi igra opušteno i bez presinga. Na terenu pokazuje veliku dozu agresivnosti, želi postati moderan napadač, ali prije točno godinu dana je pretjerao i vrijeđao Nenada Bjelicu u derbiju na Poljudu između Hajduka i Osijeka.

Ljubičić se prisjetio tog događaja te se u razgovoru za portal GOL.hr i Novu TV ispričao poznatom hrvatskom treneru koji je tada vodio bijelo-plave. 

- Mogu mu otac biti, a bio je jako vulgaran prema meni - rekao je nakon završetka burne utakmice Nenad Bjelica u kojoj je isključen.

- Ovom prilikom bi se po prvi puta javno ispričao Nenadu Bjelici. Premlad sam, ali nijedan igrač si ne smije dozvoliti da tako postupa prema treneru. Što se tiče prgavosti na terenu, to jednostavno tako mora biti - izjavio je Marin Ljubičić.

 

Komentara 1

Avatar Darlboro2
Darlboro2
16:15 27.12.2022.

A eto, čim se maknuo iz one močvare, odmah se prosvijetlio, shvatio i proigrao... Ok, voli ti Hajduk, ali Hajduk je institucija, povijesna veličina, a ovo danas je skupina kmečavaca koja vodi Hajduk na konto kmečanja i optuživanja Dinama ii HNS-a, i na taj način, sistemom držte lopova, drži vlast u Hajduku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije