Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI CITYJA

VIDEO Englezi: Kupit ćemo Crvenu zvezdu i spaliti je do temelja

Manchester City preokretom svladao Zvezdu, Gvardiol cijel susret promatrao s klupe
Foto: Nigel French/PRESS ASSOCIATION
1/2
20.09.2023.
u 09:48

Osim uobičajenog skandiranja "Kosovo je Srbija", Delije su provocirali navijače Cityja. Pokazivali su novčanice aludirajući tako da je klub uspješan samo zbog arapskog kapitala te vikali "lažni Manchester".

Engleski velikan Manchester City krenuo je u obranu europskog naslova pobjedom 3-1 protiv Crvene zvezde koja je na Etihadu na poluvremenu vodila sa 1-0.

Pep Gvardiola nije mogao računati na ozlijeđene Johna Stonesa, Kevina de Bruynea, Jacka Grealisha i Matea Kovačića, a u početnom sastavu nije bilo niti Joška Gvardiola koji je utakmicu gledao s klupe.

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. Građani su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak.

Osman Bukari je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon sjajne asistencije Mirka Ivanića izašao sam ispred Edersona i lijepo poentirao za šokantno vodstvo beogradskog kluba. Isprva je označeno zaleđe, ali VAR je promijenio tu odluku pomoćnog suca.

City je u nastavku nastavio sa svojom dominacijom okrenuvši rezultat s tri gola. Domaćinu je trebalo tek nešto više od minute za izjednačenje, a pogodak je postigao Julian Alvarez.

U 60. minuti City je okrenuo rezultat nakon velike pogreške do tada najboljeg gostujućeg pojedinca, vratara Glazera. Alvarez je ubacio, a Glazer promašio loptu koja je završila u mreži. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika europski prvak je riješio u 73. minuti lijepim golom Rodrija. Momčad Pepa Guardiole na koncu je utakmicu završila sa čak 37 udaraca od kojih je 16 išlo u okvir, te 70 posto posjeda lopte.

A zanimljivo je bilo i na tribinama stadiona koji prima više od 50 tisuća ljudi. Delije, navijači Crvene zvezde, došli su u značajnom broju i dali podršku svojim izabranicima.

Osim uobičajenog skandiranja "Kosovo je Srbija", Delije su provocirali navijače Cityja. Pokazivali su novčanice aludirajući tako da je klub uspješan samo zbog arapskog kapitala te vikali "lažni Manchester".

Navijači Cityja na to im nisu ostali dužni pa su im uzvratili skandiranjem "kupit ćemo vaš klub i spaliti ga do temelja".

 

Komentara 6

AN
AnimaTor
19:57 20.09.2023.

Arapi uz novac sada u Saudiskoj Arabiji , Katru itd..imaju i svoju nogometnu strategiju. A EU će ostati osiromašena za svoje nogometne zvjezde.Lova je gadna stvar i teško joj je odoliti.

D2
davorin.2903
15:23 21.09.2023.

Super mi je kako oni prigovaraju MC-u na novcu, a njih direktno financira država i Vučko...bez novaca srpskih poreznih obveznika bili bi kruha gladni...🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Avatar zapadna turska
zapadna turska
11:52 20.09.2023.

između arapskih engleza i komšija- za arapske engleze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije