Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NA PRIPREME

VIDEO Emotivni Hrgović uoči odlaska u Ameriku progovorio o ocu: 'Želim sve sljedeće mečeve pobjeđivati za njega'

Screenshot
21.05.2022.
u 15:00

Filip Hrgović otkazao je borbu u Las Vegasu planiranu za svibanj, nakon što mu je sredinom travnja preminuo otac. Sada se vraća pripremama i borbu najavljuje za kraj srpnja.

Hrvatski boksač Filip Hrgović uoči odlaska na pripreme u Sjedinjene Američke Države dao je izjavu novinarima. Filip je bio posebno emotivan na spomen oca koji je nedavno preminuo.

Podsjetimo, ''El Animal'' i Zhilei Zhang trebali su se obračunati u IBF-ovoj eliminacijskoj borbi, a pobjednik bi postao obveznim izazivačem za IBF-ov pojas koji trenutno drži Oleksandr Usyk. Sve to, očito će morati pričekati, a Eddie Hearn i Matchroom u kasnoj su potrazi za zamjenskim protivnikom koji bi se obračunao sa Zhangom.

Boxing Scene ističe da je Filipu nedavno preminuo otac (18.04.2022.) te da se Hrgović nije mogao skoncentrirati na završetak svog trening kampa. Zbog svega toga, prema njihovim navodima, Hrgović je morao otkazati veliku borbu u Las Vegasu.

- Nisam još u 'full treningu' sutra putujem u Ameriku i tamo me čeka 10 tjedana priprema. Očekujem meč krajem sedmog mjeseca. - osvrnuo se Filip.

Počeo sam raditi s novim trenerom. Amerikanac je. Već smo odradili par zajedničkih treninga i veselim se novoj etapi u svojoj karijeri. - rekao je hrvatski boksač.

Filip je bio posebno emotivan na pitanje o ocu, koji je preminuo prije otprilike mjesec dana nakon borbe s teškom bolešću.

Bilo je teško...da...još uvijek je teško. Bilo je to jako teška situacija u životu. Moj se tata već dugo borio s teškom bolesti, ne znam što bih rekao. Ne mogu vjerovati da ga nema...mislim da je to velik udarac za svakog čovjeka kad mu se dogodi. Nikad se nisam osjećao tako loše u životu. Trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi, ali evo želim to preokrenuti u još veći motiv i već sljedeći meč pobjediti za njega. - kazao je Hrgović

>> Pogledajte cijelu izjavu: 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PA
PapezJanez
15:39 21.05.2022.

Felipe Gonzales tvoje vrijeme je proslo

RA
radolizem
16:58 21.05.2022.

Hrgović ima para ko blata. Da sve mečeve od danas do 2032. godine izgubi Hrgane zna šta će s parama. Pun je ko brod! I vozi puuuuuuno bolji auto od Lea.

RA
radolizem
15:27 21.05.2022.

Žao mi je tog Filipa Hrgovića. Rano je ostao bez oca, imam osjećaj da je do sada trebao imati 2 do 3 ozbiljnija meča, da je trebao proći iskustvo knock downa i povratka u meč gdje on nokautira protivnika. Ne razumijem se u boks, ali 4. lipnja će napuniti 30 godina, prave borbe niti na vidiku???! Ovaj Alen Babić nije ni približno ta kvaliteta, ali grize, bori se i zna da je K.O sastavni dio boksa. Ne boji se izgubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije