Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN SAMOPOUZDANJA

Alen Babić: Ne znam ni kako moj protivnik izgleda, ali znam da ću ga nokautirati!

Alen Babić
Anthony DevlinPress Association/
18.05.2022.
u 22:08

Pobijedi li Balskog, Babić će i osvojiti pojas, ali takozvani WBC Silver koji predstavlja ulaznicu u borbu za pojas svjetskog prvaka.

Alen Babić ovog će vikenda ponovno ući u ring u londonskoj O2 Areni. Na velikoj pozornici borit će se protiv Poljaka Adama Balskog, a onaj tko bude bolji postat će izazivač svjetskog prvaka u bridger kategoriji (do 102 kg).

U to ime s hrvatskim je boksačem za promociju Matchroom i njihovu produkciju razgovarao vlasnik Eddie Hearn, kojem je 31-godišnji Rovinjanin kazao:

– Nije me briga za Balskog, ne znam ni kako čovjek izgleda, no znam da ću ga nokautirati. Puno je lakše nokautirati manjeg čovjeka, jer ovi su teškaši ponekad prečvrsti za moje kosti pa na njima lomim šake.

Hearn je Babiću spomenuo i prvaka Oscara Rivasa.

– Želim bilo kakav pojas.

Pobijedi li Balskog, Babić će i osvojiti pojas, ali takozvani WBC Silver koji predstavlja ulaznicu u borbu za pojas svjetskog prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije