Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NA PRIPREME
Povratak na članak

VIDEO Emotivni Hrgović uoči odlaska u Ameriku progovorio o ocu: 'Želim sve sljedeće mečeve pobjeđivati za njega'

Filip Hrgović otkazao je borbu u Las Vegasu planiranu za svibanj, nakon što mu je sredinom travnja preminuo otac. Sada se vraća pripremama i borbu najavljuje za kraj srpnja.

Komentari 3

PA
PapezJanez
15:39 21.05.2022.

Felipe Gonzales tvoje vrijeme je proslo

VL
RA
radolizem
16:58 21.05.2022.

Hrgović ima para ko blata. Da sve mečeve od danas do 2032. godine izgubi Hrgane zna šta će s parama. Pun je ko brod! I vozi puuuuuuno bolji auto od Lea.

VL
RA
radolizem
15:27 21.05.2022.

Žao mi je tog Filipa Hrgovića. Rano je ostao bez oca, imam osjećaj da je do sada trebao imati 2 do 3 ozbiljnija meča, da je trebao proći iskustvo knock downa i povratka u meč gdje on nokautira protivnika. Ne razumijem se u boks, ali 4. lipnja će napuniti 30 godina, prave borbe niti na vidiku???! Ovaj Alen Babić nije ni približno ta kvaliteta, ali grize, bori se i zna da je K.O sastavni dio boksa. Ne boji se izgubiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.