Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U OSIJEKU

Velšani optužuju Hrvatsku, pale su teške riječi: To ste nam namjerno napravili

Hrvatska - Wales
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
07.06.2019.
u 14:24

- Čeka nas teško putovanje. Razgovarao sam s Kalinićem i rekao mi je da su gotovo namjerno odabrali to domaćinstvo jer to puno otežava protivnicima. I to im zasad jako dobro funkcionira - rekao je branič Walesa Neil Taylor

Branič Walesa Neil Taylor uvjeren je da je Hrvatska izabrala domaćinstvo kvalifikacijske utakmice u Osijeku kako bi protivniku otežala posao. 

Susret se igra sutra u 15 sati po velikoj vrućini u Gradskom vrtu, a suigrač našeg Lovre Kalinića iz Aston Ville je za BBC najavio utakmicu.

- Čeka nas teško putovanje. Razgovarao sam s Kalinićem i rekao mi je da su gotovo namjerno odabrali to domaćinstvo jer to puno otežava protivnicima. I to im zasad jako dobro funkcionira - rekao je Taylor.

Taylor je igrao 2010. u prijateljskoj utakmici s Hrvatskom.

- Sjećam se, dobio sam deset minuta i završio s natečenim zglobom nakon što sam pokušao zaustaviti Luku Modrića. Pokušao sam i ozlijedio se. Ovoga puta ići ću nešto sigurnijim pristupom, tada sam bio premlad - rekao je branič novog premierligaša i na kraju zaključio:

- Hrvatska ima fantastične igrače, nama će biti teško, a oni nisu poraženi kod kuće već dugo vremena. No ti rekordi su tu da se ruše.

Podsjećamo, u dosadašnjih 11 utakmica igranih u Osijeku, hrvatska vrsta je ostvarila devet pobjeda i dva remija uz razliku pogodaka 30-7. U Osijeku je do sada dva puta gostovao i Wales i oba puta izgubio s 0:2.

Komentara 22

DR
Drazen78
14:38 07.06.2019.

I kvazi novinaru koji si ovo bombasticno objavio - gdje su te TEŠKE OPTUŽBE? Koje ozbiljno novinarstvo👎

JE
jetix
14:50 07.06.2019.

kakvo teško putovanje? uzmeš čarter i dođeš u Osijek.

Avatar Radagast
Radagast
15:56 07.06.2019.

Neš ti novinarstva, članka i bombastičnog naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije