Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS 1000

Veliki uspjeh Borne Ćorića. Izborio je polufinale Madrida protiv Alcaraza

Madrid Open
JUAN MEDINA/REUTERS
03.05.2023.
u 23:38

Kroz cijeli meč protiv njemačkog igrača Ćorić je bio vrlo siguran na svom servisu, dok je u prvom setu ključni break napravio kod vodstva 2-1

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u polufinale zemljanog ATP Masters 1000 turnira u Madridu nakon jednostavne pobjede protiv Nijemca Daniela Altmaiera.

Ćorić, 20. tenisač na svijetu, pobijedio je sa 6-3, 6-3 tenisača koji je kao sretni gubitnik izborio nastup u glavnom turniru. Altmaier je trenutačno 92. tenisač s ATP ljestvice. U polufinalu Ćorić će imati najteži mogući ispit u ovom trenutku, igrat će protiv drugog tenisača na svijetu, Španjolca Carlosa Alcaraza, koji je ovaj turnir osvojio prošle godine.

Kroz cijeli meč protiv njemačkog igrača Ćorić je bio vrlo siguran na svom servisu, dok je u prvom setu ključni break napravio kod vodstva 2-1. U drugom setu vrlo brzo je stekao prednost te je oduzeo servis suparniku u prvom gemu. Nakon toga je Ćorić čuvao break prednosti, sigurno je igrao na početnom udarcu i nakon jednog sata i 14 minuta izborio polufinale novim, trećim breakom u meču.

Prije Ćorića na madridsku zemlju je izašla hrvatska tenisačica Petra Martić koja je ostala bez prave šanse u četvrtfinalnom meču protiv Ige Šwiatek, prve tenisačice na svijetu. Poljakinja je pobijedila 6-0, 6-3.

Ključne riječi

Komentara 1

SL
slavenZadravec
07:47 04.05.2023.

Obavezno gledanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije