Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR SENJANINA MAGLAJLIJE

Veliki trijumf Červara, ovo je iznad svih očekivanja

Hrvatska  Poljska
Pixsell
31.01.2010.
u 12:04

Ne smijemo im dati da olako šutiraju, a Karabatića moramo i duplirati ako treba. U napadu moramo biti jako mudri.

Sjajno, briljantno, ovo je iznad svih očekivanja. Rekao sam i da je polufinale velik uspjeh, ali naravno da je s medaljom ljepše spavati.

Ovaj uspjeh veliki je trijumf Line Červara i njegove strategije izbora igrača i vođenja reprezentacije. Vidi se da izvlači maksimum iz svakog igrača, a to samo najveći treneri uspijevaju. Što se tiče utakmice s Poljacima, u prvom smo ih poluvremenu malo previše respektirali, u napadu smo previše kružili okolo, igrali presporo.

U drugom dijelu potpuno druga slika, počeli smo ih probijati, razvlačiti, a njih smo prisilili na pogreške. Malo smo se više istrošili nego Francuzi, ali odigramo li kao danas, ako ćemo ih čitati kao što smo čitali Poljake – imamo šanse. Ne smijemo im dati da olako šutiraju, a Karabatića moramo i duplirati ako treba, samo da ga zaustavimo. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na Narcissea.

U napadu moramo igrati jako mudro, mnogo se kretati bez lopte i lomiti ih fintama. Ne smijemo nikako dopustiti da im uđemo u klinč jer onda smo nastradali, ne smijemo dopustiti da nas love u prekršajima. Što brža lopta, pa što bude.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
14:01 31.01.2010.

EU@Janez, se striham....

SP
Spezispezi
12:50 31.01.2010.

Vidim nestao je Sanader sa rukometnih stranica Večernjaka. Hajde bolje se pokajati ikada nego nikada.

LA
Laura Anny
13:46 31.01.2010.

Drzimo palceve i veceras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije