Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA OTOK

Veliki preokret kod Oršića: Vatreni odbio Southampton jer ima ponudu bivšeg prvaka Europe?

Mislav Oršić zabio je prvi gol u Ligi prvaka u sezoni 2022./2023.
Slavko Midzor/PIXSELL
05.01.2023.
u 11:55

Ponajbolji igrač Dinama i HNL-a navodno je nikad bliže odlaska u Premiership, no službene objave i dalje nema...

Puno se piše i priča o potencijalnom transferu Mislava Oršića u engleski Premiership, ali konkretnog dogovora još uvijek nema. Večernji je još prije pisao o tome da klub iz Premier lige šalje bogatu ponudu za lijevo krilo hrvatskog prvaka u vrijednosti od 6 do 8 milijuna eura. Pojedini mediji i portali tvrdili su da je prelazak u Southampton gotovo pa sigurna stvar, no izgleda to baš i nije tako...

Naime, engleski mediji javljaju da su još dva kluba u utrci za hrvatskog reprezentativca, osim Southamptona iz prikrajka svoju priliku čekaju Everton te kultni Nottingham Forrest, europski prvak iz 1979. i 1980. godine traži nova pojačanja u zimskom prijelaznom roku kako bi izbori ostanak u ligi. 

Everton nije u tako teškoj situaciji kao Southampton i Nottingham, ali daleko od toga da su sigurni u ostanak pa ih očekuje borba do kraja sezone. Oršić je već godinama u Maksimiru, velika mu je želja da zaigra u najjačoj ligi svijeta, iz Dinama su mu poručili kako neće raditi probleme, ali uz odgovarajuću financijsku ponudu. 

Oršić je prošle zime navodno bio na pragu prelaska u Burnley, današnji drugoligaš je tada slao ponudu od 10 milijuna eura, no Dinamo je to glatko odbio. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

BS
Blue_shirt
12:23 05.01.2023.

Dajte prestanite sa nagadjanjima, a posebno naslovima tipa, prvak engleske ! Kad je nothingham bio prvak , prije vise od 40godina

BI
billynik
12:46 05.01.2023.

opet novnarska izmišljanja, važno da se nešto napiše nema veze što nema zrno istine u tome. Istina ionako već odavno ne stanuje u našim medijima.

BE
Berri
14:30 05.01.2023.

bitno je samo koliko će novca od transfera otići Mamićevoj struji, a koliko Antolićevoj i koliko će i kada eura stvarno biti uplaćeno na račun NK Dinama. Mene zanima tko će se okoristiti ovim transferom i u kojem postotku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije